فایل بای | FileBuy

مرجع خرید و دانلود گزارش کار آموزی ، گزارشکار آزمایشگاه ، مقاله ، تحقیق ، پروژه و پایان نامه های کلیه رشته های دانشگاهی

فایل بای | FileBuy

مرجع خرید و دانلود گزارش کار آموزی ، گزارشکار آزمایشگاه ، مقاله ، تحقیق ، پروژه و پایان نامه های کلیه رشته های دانشگاهی

دانلود مقاله احداث سالن مرغداری و تاسیسات آن

ساختمانهای مرغداری بایستی به طریقی ساخته شوند که در زمستان گرم ودر تابستان خنک باشد رعایت اصول صحیح ساختمان وعایق بندی سقف ودیوارها ووجود
دسته بندی دام و طیور
فرمت فایل doc
حجم فایل 20 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 15
دانلود مقاله احداث سالن مرغداری و تاسیسات آن

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

احداث سالن مرغداری وتاسیسات آن

مقدمه

ساختمانهای مرغداری بایستی به طریقی ساخته شوند که در زمستان گرم ودر تابستان خنک باشد . رعایت اصول صحیح ساختمان وعایق بندی سقف ودیوارها ووجود دستگاههای تهویه مناسب از تراکم رطوبت جلوگیری می کند و مانع مرطوب شدن بستر شده به ترتیب از شیوع بیماریهای انگلی ازجمله کوکسیدوز جلوگیری به عمل می آورد .

در رابطه با ساختمان مرغداری توجه به پنج فاکتور مهم است :

1 - دائمی یا موقتی بودن لانه

2 - اندازه ساختمان

الف:انفرادی

ب:ردیفی

پ:چند ردیفی

3 - ساختمان از نظر پرورش

4 - شکل از نظر پرورش

5 - مصالح ساختمانی

ساختمان مرغداری را نباید برای استفاده طولانی در نظر گرفت بلکه باید طوری ساخت که حداکثر پس از 10 تا 15 سال بتوان تغییراتی همراه با پیشرفتهای روزمره درامورساختمانی درآن به عمل آورد . در هلند عقیده بر این است لانه را برای مدتی حدود 10 سال ساخت تا پس از این مدت بدون این که خسارت زیادی

بر مرغداری وارد آید بتوان آن خراب کرد وبا مصا لح باقیمانده لانه جدیدی طبق اصول وقواعد روز بنا نمود

ساختمان مرغداری از نظر پرورش شامل :

1- ساختمان مرغ مادر (چه مرغ مادر گوشتی چه تخمی)

2- ساختمان انکو باسیون

3- ساختمان پرورشی جهت جوجهای گوشتی

ساختمانهای مرغداری از نظر طراحی شامل :

1- مرغداری گوشتی :

الف: سیستم باز

ب:سیستم بسته

2- مرغ مادر:

الف : سیستم باز ب : سیستم بسته

سیستم بسته : الف: سیستم قفس ب : سیستم بستر

3-ساختمان انکوباسیون

جدا از نوع پرورش ونوع ساختمان که تقسیم بندی شدبسته به نوع منطقه وشرایط آب وهوایی طراحی ساختما ن متفاوت است یعنی اینکه نوع مصالح مورد استفاده متفاوت است بسته به میزان سرمایه گزاری نیز در انتخاب نوع مصالح دخیل است چنانچه در مناطق شمال کشور وبسیاری از کشورهااز چوب بیشتر استفاده می شود جدایی از تفکیک موارد بالا جهت تهیه ساختمان مرغداری از هر نوع که باشد طراحی آن در مناطق ایران به شرح زیر است :

شکل ساختما ن :

ساختمان را ممکن به اشکال ، ساده ودوسقفی ساخت . در نوع ساده که بیشتر در مرغداری های کوچک عمل می شود ازیک سقف مسطح ویا شیبدار استفاده می شود شیب از جلو به عقب است واینکار هم سبب گرفتن نور بیشتری می گردد وهم آب باران در جلوی ساختمان جمع نمی شود . در ساختمان دو سقفی ، تهویه بخوبی صورت گرفته سقف اصلی شیب دار است وفضای بین سقف اول ودوم بعنوان انبار می تواند مورد استفاده قرار گیرد .

مصا لح ساختمانی :

شامل چوب وآجروسیمان وبلوک وهمچنین ورقهای فلزی وآ لومنیوم و یا ایرانیت ، البته استفاده ازهرکدام از این مصالح دارای معایب ومزایایی است .

شامل 15 صفحه word
قابل ویرایش


دانلود مقاله آرد استخوان برای تغذیه دام و طیور و آبزیان

آرد استخوان یکی از منابع تامین کلسیم و فسفر در تغذیه دام و طیور و آبزیان است نظر به اینکه آرد استخوان در داخل کشور تولید میشود لذا با توجه به
دسته بندی دام و طیور
فرمت فایل doc
حجم فایل 556 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 51
دانلود مقاله آرد استخوان برای تغذیه دام و طیور و آبزیان

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

ویژگیهای آرد استخوان برای تغذیه دام و طیور آبزیان

مقدمه

آرد استخوان یکی از منابع تامین کلسیم و فسفر در تغذیه دام و طیور و آبزیان است . نظر به اینکه آرد استخوان در داخل کشور تولید میشود لذا با توجه به اهمیت تغذیه ای و بهداشتی که دارد تجدید نظر در استاندارد آن ضروری می نمود.

اگر آرد استخوان بروش پخت تهیه شود اصطلاحأ آن را آرد استخوان 1 و اگر درکوره و بروش سوزاندن تهیه گردد آن را خاکستر استخوان 2 می نامند.

1- هدف

هدف از تدوین این استاندارد تعیین ویژگیهای فیزیکی ، شیمیایی و میکروبی ، بسته‏بندی ، نشانه‏گذاری و روشهای آزمون آرد و خاکستر استخوان که به طور صنعتی تولید می‏شود است .

2 - دامنه کاربرد

این استاندارد مربوط به آرد خاکستر استخوان است و بعنوان مکمل کلسیم و فسفر در تغذیه دام و طیور و آبزیان مصرف شده کاربرد دارد.

یادآوری چون احتمال انتقال بیماری جنون گاوی از طریق مصرف آرد استخوان (پخته ) در نشخوارکنندگان می‏رود بنابراین توصیه می‏گردد در این گروه از دام‏ها انحصارا از آرد استخوان سوخته (خاکستر) استفاده شود.

3- تعریف

آرد استخوان از قطعات کامل یا خرد شده استخوان های دام های کشتاری بدست می‏آید به گونه‏ای که ابتدا استخوان‏ها را شست و شو داده و سپس با پختن در تانک های مخصوص و با حرارت 130درجه سانتیگراد به مدت سه ساعت و تحت فشار حدود 4/5آتمسفر چربی و ژلاتین و سایر مواد اضافی را از ان جدا می‏سازند.

آنگاه پس از خشک کردن استخوان را آسیاب نموده بصورت آرد در می‏آورند.

استخوان سوخته (خاکستر) از قطعات کامل یا خرد شده استخوان دام‏های کشتاری بدست می‏آید به گونه‏ای که پس از جدا کردن چربی ، ژلاتین و سایر مواد اضافی بروش فوق استخوانها را در کوره های با حرارت 550تا 600درجه سانتیگراد در مجاورت هوا تا سفید شدن کامل می‏سوزانند. سپس آنها را آسیاب کرده بصورت خاکستر در می‏آورند.

یادآوری واحدهای تولیدی این محصول باید دارای پروانه‏های مجاز تاسیس و بهره برداری ،ساخت از کلیه مراجع قانونی و ذیصلاح کشور باشد.

شامل 51 صفحه word
قابل ویرایش


پاورپوینت کنترل والدین بر اینترنت فرزندان

پاورپوینت کنترل والدین بر اینترنت فرزندان
دسته بندی پاورپوینت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 741 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 15
پاورپوینت کنترل والدین بر اینترنت فرزندان

فروشنده فایل

کد کاربری 8070

§خانواده ها و مربیان غالباً معتقدند که آنها راجع به آنچه کودکان در هنگام استفاده از اینترنت در حال تجربه کردن هستند آگاهی دارند . برای مثال آنها کامپیوتر را در اتاق نشیمن نصب می کنند تا بتوانند کودک را در حین تماشای تلویزیون یا انجام امور دیگر مشاهده کنند و زیر نظر داشته باشند. اگر چه بچه ها در گمراه کردن والدین خود خیلی باهوش هستند. و این یک حقیقت است که کودکان در بین خانواده ، ماهرترین کاربر شبکه هستند.( BBC News, 2005)


پاورپوینت مراحل مقاله نویسی

پاورپوینت مراحل مقاله نویسی
دسته بندی پاورپوینت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 444 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 34
پاورپوینت مراحل مقاله نویسی

فروشنده فایل

کد کاربری 8070

زمانی که روشن شود که از شما چه چیزی برای نوشتن خواسته شده و چگونه باید با آن موضوع برخورد کنید، باید فکر کنید که مقاله شامل چه موادی باشد.

o با ایده های خود طوفان مغزی ایجاد کنید.

برای ایجاد طوفان مغزی، فکرتان را به طور وسیعی بر موضوع در دست بررسی متمرکز کنید و به ایده ها امکان دهید که روی کاغذ بیایند. در این مرحله در مورد ارتباط، هیچ قضاوتی نکنید. هدف دریافتن این است که در حال حاضر چقدر می دانید