فایل بای | FileBuy

مرجع خرید و دانلود گزارش کار آموزی ، گزارشکار آزمایشگاه ، مقاله ، تحقیق ، پروژه و پایان نامه های کلیه رشته های دانشگاهی

فایل بای | FileBuy

مرجع خرید و دانلود گزارش کار آموزی ، گزارشکار آزمایشگاه ، مقاله ، تحقیق ، پروژه و پایان نامه های کلیه رشته های دانشگاهی

دانلود پاورپوینت واقعیت درمانی (نظریه انتخاب)

نظریه انتخاب ؛ زیربنای واقعیت درمانی است ویلیام گلاسر
دسته بندی روانشناسی و علوم تربیتی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 317 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 47
دانلود پاورپوینت واقعیت درمانی (نظریه انتخاب)

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

تاریخچه واقعیت درمانی

•ویلیام گلاسر 2013 – 1925 روان پزشک آمریکایی که در سال 1960 نظریه انتخاب را مطرح کرد .
•نظریه انتخاب ؛ زیربنای واقعیت درمانی است .
•آنچه باعث شد ؛ پروفسور گلاسر واقعیت درمانی را بکار گیرد دو مشکل بود : 1 – مسئولیت گریزی 2- واقعیت گریزی
•گلاسر با دولت آمریکا به مدت 5 سال قرارداد بست، تا بتواند با استفاده از رویکرد واقعیت درمانی رفتار دختران فراری را مطالعه کند. او به این نتیجه رسید که دختران مذکور، بنا به دلایل خاصی ؛ ناپیروی اجتماعی و فرار از منزل را انتخاب کرده‌اند. طی مدت قرارداد، هر ماه توانست یک یا چند تن از دختران را جذب مدرسه، دانشگاه و محیط کار کند، مقدمات ازدواج آن‌ها را فراهم نماید و آن‌ها را به زندگی نرمال و طبیعی بازگرداند.
نظریه انتخاب چه می گوید ؟
• انسان آزاد است و توان انتخاب دارد و باید مسئولیت پیامد انتخاب های خود را به عهده بگیرد.
•خود ما هستیم که تمام اعمال مان را انتخاب می کنیم ؛

دیگران نه می توانند ما را خوش بخت کنند و نه می توانند ما را بدبخت کنند .

•برای خودشکوفایی؛ لازم است ؛ کنترل بیرونی را به کنترل درونی ؛ تبدیل کنیم .
•هر انسانی در برابر رفتارهایی که از او سر می زند , مسئول است .
•تنها چیزی که ما قادریم آن را کنترل کنیم ؛ رفتار کنونی ماست .
•ما قربانی گذشته خود نیستیم ؛ مگر اینکه خودمان انتخاب کنیم .
مولف : پروفسور ویلیام گلاسر
مترجم : دکتر علی صاحبی
گرد آورنده : عباسعلی فتاحی
فایل پاورپوینت 47 اسلاید

پاورپوینت روش تیتراسیون فرمل 42 اسلاید

پاورپوینت روش تیتراسیون فرمل 42 اسلاید
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 27169 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 42
پاورپوینت روش تیتراسیون فرمل 42 اسلاید

فروشنده فایل

کد کاربری 4558

Øاسیدینه ای را که در واکنش فوق ظاهر میگردد میتوان در مجاورت فنل فتالئین با سود تیتره نموده و از روی عبارت پروتئین به نسبت درصد پروتئینهای موجود در شیر پی برد. عیار پروتئین که به (Eiweisstiter=Et) نشان داده میشود عبارتست از تعداد میلی لیترهای سودکه برای 25 میلی لیتر شیر لازم است تا پس از اضافه کردن فرمالدئید در مجاورت فنل فتالئین رنگ استاندارد بدست آید عیار پروتئین در شیرهای تازه نسبت درصد مقدار پروتئین را نشان میدهد.

Øیک بورت مدرج (تا 01/0 میلی لیتر). Ø2بشر 250تا 400 میلی لیتری Øیک پیپت 25 میلی لیتری. Øیک پیپت 5/0 میلی لیتری

درصورت امکان می توان از دستگاه سنجش پروتئینهای شیر ساخت ژربر استفاده نمود. این دستگاه شامل بورتیست که ستون مدرج آن نسبت درصد پروتئینها را مستقیماً در 25 میلی لیتر شیر نشان میدهد.


پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی 46 اسلاید

پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی 46 اسلاید
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 1389 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 46
پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی 46 اسلاید

فروشنده فایل

کد کاربری 4558

مقدمه

هدف و دامنه کاربرد

نکات بهداشتی در مرا حل کاشت , داشت و برداشت .

واحد تولیدی مواد غذائی :طرح و امکانات

واحد تو لید مواد غذا یی : ضرورت های بهداشتی

ضرورت های بهداشتی و سلامت فردی کارکنان

ضرورتهای بهداشتی در تولید

ویژگیهای فرآورده نهایی

پیشگفتار

استاندارد رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی که نخستین بار در 1356 تهیه گرد ید بر اساس پیشنهادهای رسیده و بررسی و تائید کمیسیون فنی بهداشت مواد غذائی برای اولین بار مورد تجدید نظر قرار گرفت و در پنجاه و نهمین جلسه کمیته ملی استاندارد فرآورده های کشاورزی و غذائی مورخ 25/3 / 66 تصویب شد ، اینک به استناد ماده 1 قانون مواد الحاقی به قانون تاسیس مؤمسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذر ماه سال 1349 به عنوان استاندارد رسمی ایران منتشر می گردد.


پاورپوینت روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر 43 اسلاید

پاورپوینت روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر 43 اسلاید
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 31 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 43
پاورپوینت روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر 43 اسلاید

فروشنده فایل

کد کاربری 4558

مقدمه

در این دسته از روشها قسمت غیر چرب شیر در اسید سولفوریک حل شده و قسمت چرب پس از سانتریفوژ کردن در ستون مدرجی اندازه گیری می شود. روشهای حجمی بعلت سرعت در عمل در آزمایشهای روزانه بکار میروند. مهمترین و متداولترین روشهای حجمی عبارتند از: روشهای Gerber و Babcock

nدر این روشها چربی شیر بوسیله انحلال در یک ماده حلاله چربی استخراج می گردد. روشهای وزنی از روشهای حجمی دقیق تر بوده و معمولاً بعنوان مقایسه و در کارهای تحقیقی مورد استفاده قرار میگیرند. مهمترین و متداولترین روشهای وزنی عبارتند از: روشهای Rose-Gottlieb و Adem-Meillere


پاورپوینت کاربرد نانو فناوری در علوم غذا و صنایع غذایی- 54 اسلاید

پاورپوینت کاربرد نانو فناوری در علوم غذا و صنایع غذایی 54 اسلاید
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 26956 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 54
پاورپوینت کاربرد نانو فناوری در علوم غذا و صنایع غذایی-  54 اسلاید

فروشنده فایل

کد کاربری 4558

مقدمه

نانو فناوری یکی از جدید ترین علومی است که در سه شاخه مرطوب ، خشک و محاسبه ای اینده زندگی بشر را دگرگون خواهد ساخت . یکی از مهمترین زمینه های تاثیر گذاری نانو فناوری در زندگی انسان ، علم غذا است که به دلیل احتیاج روزمره و دائمی انسان به غذا هر گونه تغییر و تحو لی در ان نقش به سزایی در تغییر کیفیت زندگی انسان خواهد داشت . لذا به منظور تبیین جایگاه نانو فناوری و نانو علم در علوم غذا و صنایع این مقاله نوشته شده است.

پژوهش به صورت مروری و با استفاده از کلمات کلیدی نانوفناوری ، نانو علم ، علوم غذایی و صنایع غذا یی انجام شد . خلاصه و اصل مقالات در سایت های جستجو گر همچون ، Yahoo ، Google ، Med ، Pub ، Elsevir و نیز در کتب ، مجلات ، مقالات کنگر ه ها جستجو و پس از میل با دیدی تحلیلی مورد بررسی قرار گرفتند.