دسته بندی | روانشناسی و علوم تربیتی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 107 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 12 |
تفاوت امواج صوتی با ماورای صوتی در فرکانس آنهاست. فرکانس امواج ماورای صوتی بالاتر است و گوش انسان قادر به شنیدن آن نیست. برای تبدیل آن لازم است توسط یک میکروفون حساس به این امواج آنها را ضبط کرد و سپس سرعت پخش آنها را کم کرد. نرم افزارهایی هم برای این کار مجود دارد. مثل goldwave یا حتی sound recorder در خود ویندوز این کار را میکند.
نگاهی به نقش صوت در جهان درون
«و در ابتدا کلمه بود. و خداوند جهان را از کلمه آفرید و از صوتی ویژه خلق کرد. آوایی مقدس، که آهنگ جهان بود و جهان، همآهنگ با آهنگ کلمه بود و همه چیز موزون مینمود. و جز آوای کلمه چیزی به گوش نمیرسید. همه هستی و هست، با صوت کلمه به رقص آمد و همآوا گشت و بیوقفه کلمه را میخواند...».
اصوات، جهان ما را در برگرفتهاند و این در حالی است که اغلب ما نسبت به مفهوم آنها و تأثیری که بر ابعاد باطنی ما دارند بیتوجهیم. جهان ما، جهان اصوات است و لازم است اکنون که در حال تجربه این جهان و کیفیتهای آن هستیم، مفهوم و معنای اصوات این جهان را هرچه کاملتر شناخته و الگوهای بنیادین آن را درک کنیم. البته چنین کاری برای انسان این عصر، بسیار دشوارتر از روزگاران کهن است چرا که از حدود سه قرن پیش با شروع انقلاب صنعتی، زمین، آرامش طبیعی خود را از دست داد و همه جا پُر شد از همهمه و سر و صدای در هم و آشفته ناشی از کارکرد ماشینها و دستگاههای صنعتی. اینگونه بود که ما از صداهای طبیعی جهان بهدور افتادیم و ذهن ما توجه به مفهوم نهفته در اصوات را در پس شلوغیها و آشفتگیها نادیده گرفت و به فراموشی سپرد. اکنون حتی زیرِ دریاها نیز پُر از سر و صداست. این در حالی است که در روزگاران قدیم، تنها صداهایی که در زمین طنینانداز میشد، اصوات برخاسته از دل طبیعت بودند، صداهایی که در پسِ هریک، معنا، مفهوم و انرژی خاصی نهفته بود. بههمین دلیل نیز تأثیرات باطنی اصوات طبیعت از دوران کهن برای انسان، شناخته شده بود.
بهطور کلی باید گفت که آنچه عموماً در مورد اصوات میشناسیم و تجربه میکنیم، تنها بخش کوچکی است از اصواتی که در جهان وجود دارد. امواج «فراصوت»(1) و «فروصوت»(2) نمونههایی از این اصواتاند. ما مستقیماً توانایی دریافت چنین اصواتی را نداریم ولی موجوداتی در زمین وجود دارند که این صداها را میشنوند و از طریق آنها با همدیگر و با محیط پیرامون خود ارتباط برقرار میکنند (نمونه آشنایی از این موجودات، دلفینها و خفاشها هستند). در واقع باید گفت که محیط طبیعی زمین ممّلو از چنین اصواتی است که هر یک، نشانهها و مفاهیم خاصی را در دل دارد. بهعنوان مثال، شواهد و مطالعات علمی چند سال اخیر حاکی از آن است که پدیدههایی نظیر شفقهای قطبی (نورهای شمالی) و یا حتی زمینلرزه، هر یک الگوی فروصوتی خاص خود را دارند و برخی از گونههای حیوانات، قادر به تشخیص این الگوها هستند.
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 568 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 28 |
مقـدمـه
تاریـخچه گـروه زمـزم
گروه زمزم شامل 16 شرکت نوشابه سازی است که زمزم ایران در راس تمامی آنها قرار دارد. قدیمی ترین شرکت در این گروه شرکت زمزم تهران می باشد که در سال 1954 تاسیس شده است . زمزم ایران تمامی عصاره ، سر بطر ، بطری های مورد نیاز سایر شرکت های زمزم را تامین می نماید .
گروه زمزم بزرگترین شرکت نوشابه سازی موجود در بازار داخل ایران است که حدود 47% و به طور کلی 2/5 میلیارد بطر تولید سالانه و 100% نوشیدنی های اسلامی بازار های داخلی را به خود اختصاص داده است .
گروه زمزم تا به حال محصولات خود را به کشورهایی زیر صادر نموده است : انگلستان ، هلند ، سوئیس ، ایتالیا ، آلمان ، عربستان سعودی ، امارات متحده عربی ، عمان ، قطر ، بحرین ، یمن ، کویت ، عراق ، پاکستان ، افغانستان ، ترکمنستان ، مالزی ، سریلانکا ، استرالیا ، اتیوپی ، مراکش و حدود 600 درخواست از سایر کشورهای آسیا و اروپایی و آفریقایی در خصوص شروع همکاری دریافت نموده است .
گروه زمزم محصولات متنوع با بالاترین کیفیت و همچنین کمترین قیمت تولید می نماید و انواع گواهی های استاندارد بین المللی مانند ISO 9002& ISO 14000, HACCP را دریافت نموده است .
گروه زمزم با سابقه ای در حدود 49 سال در صنعت نوشابه ایران قابلیت های لازم در تکنولوژی تولید عصاره ، احداث کارخانجات نوشابه سازی ، مدیریت و روشهای واگذاری ، را دارا می باشد .
در ارتباط با بازارهای جهانی ، گروه زمزم نمایندگان محلی را برای توزیع محصولاتش انتخاب نموده است . سایر فعالیتهای گسترده زمزم شامل سرمایه گذاری مشارکتی با شرکتهای داخلی در امر طراحی ، احداث مدیریت کارخانجات نوشابه سازی تأمین عصاره و خط تولید زمزم به صورت فرانشیز می باشد .
تاریـخچـه
شرکت سهامی خاص مشهد در تاریخ11/5/1333 تحت شماره 488 در اداره ثبت شرکتهای مشهد به ثبت رسیده و در سال 1347 تحت مجوز شماره 15128 مورخ 3/4/1347 صادره از وزارت صنایع و معادن بهره برداری از آن آغاز شد .
فعالیتهای عمده زمزم مشهد شامل موارد زیر بوده است :
ارتقاء کیفیت محصولات به منظور حفظ و توسعه بازار که خوشبختانه در همین رابطه طی پنج سال گذشته موفق به اخذ استانداردهای ملی برای تمامی محصولات شرکت شده است.
استراتژی : طرحهای اصلی آتی شرکت زمزم مشهد به شرح زیر می باشد : 1- جابجایی ماشین آلات جدید تولید نوشابه ، شیشه های در گردش « به جای ماشین آلات فعالی» 2- افزایش سرمایه شرکت 3- ورود شرکت به بازار بورس اوراق بهادار کشور
کارخانه زمزم در سال 1366 بازسازی و نوسازی شد . در اواخر سال 1366 اولین خط تولید آن از شرکت KHS آلمان وارد شد . ظرفیت این خط 1800 جعبه نوشابه 24 تاییcc 284 در ساعت است در سال 1375 پروانه تحقیق وتو سعه دومین خط تولید نوشابه در بطر خانواده یا بطر پلاستیکی که مخفف آن PET « پلی اتیلن ترفتالات » است دریافت و در سال 1382 از شرکت SIY ایتالیا ، ظرفیت 8000 بطر PET 5/1 لیتری در ساعت وارد شد .
قابل ذکر است که بسته بندی پلاستیکی مناسب ترین بسته بندی برای نوشابه های گازدار می باشد . در همین سال دستگاه بطر ساز از شرکت ASP ژاپن با ظرفیت 2300 بطر PET 5/1 لیتر در ساعت به این کارخانه وارد شد . زمین شرکت 8 هکتار و تعداد پرسنل رسمی و قرار دادی که در دو شیفت کار می کنند 500 نفر است که در طول شبانه روز 22 ساعت کار می کنند و 2 ساعت به دستگاهها استراحت می دهند و کار شست و شو یا IP را انجام می دهند . این کارخانه گواهینامه های استاندارد بین المللی ISO 9001 و ISO 2000 یعنی سیستم مدیریت و کفیت و ISO 14001 یعنی سیستم مدیریت زیست محیطی و سیستم بهداشت و ایمنی مواد غذایی را دارا می باشد .
محصولات این کارخانه نوشابه های کولا ، پرتقالی ، لمون لاین در شیشه و PET و نیز DIET زمزم که فقط در طعم کولا تولید می شود می باشد .DIET زمزم در بطرهای شیشه ای مخصوص CC280 تولید می شود .
2-1 – مـراحـل کار « تولید »
2-1-1- مرحله شست و شوی : ابتدای خط تولید نوشابه در بطر این قسمت است در این مرحله جعبه ها و نوشابه های خالی شست و شو داده می شود، به این صورت که جعبه های دارای بطر خالی بر روی نوار نقاله وارد می شوند. به این نوارهایی که روی آن بطر یا جعبه حرکت می کند کانوایر یا نوار نقاله می گویند .
به جعبه ها شل گفته می شود این جعبه ها که دارای بطری های خالی اند ، از عقب سالن توسط نوار نقاله حرکت می کنند و به دستگاهی به نام انکیسر وارد می شوند . کار دستگاه انکیسر این است که بطرهای خالی را از درون جعبه ها بلند می کند و جعبه های خالی مسیر u شکل را طی می کنند، وارد تونلی به نام شل شوی می شوند و جعبه های شسته می شوند . بطریهای خالی وارد دستگاه بزرگی به نام بطری شوی می شوند ، بطری شوی 6 تانک دارد . علاوه بر آب از سود کاستیک NAOH – 5-3 در صد و تری فسفات سدیم برای زدودن چربی استفاده می شود . بطرها داخل فریم ها ، وارونه می شوندتا وقتی وارد 6 تانک می شوند به صورت وارونه داخل این مخلوط ، غوطه ور هستند .
طبق استاندارد در این کارخانه بین قسمت Clean, unclean یعنی بطری های شسته شده و شسته نشده در وسط سالن دیواری قرار دارد .
مزایا : بطری های را 20 دقیقه با آب و سود کاستیک و تری فسفات سدیم شست و شو می دهند .
2-1-2- دستگاه آیـنه بانی
پس از خروج بطری ها از بطری شوی ، به اولین دستگاهی که می رسند دستگاه آینه بانی است . بطری ها از جلوی یک صفحه ی روشن عبور می کنند . افراد آنها را نگاه می کنند . اگر جسم خارجی یا ترک داشته باشند ، ، لب پر باشند ، متفرقه باشند ، یا هر شکل دیگری داشته باشند از روی خط بر می دارند . از آن جا که انسان خطای دیر دارد بعد از آینه بانی ، بطریها وارد چشم الکترونیک می شوند .
این چشم الکترونیک به طور اتوماتیک بطریهایی که مشکل دارند را خارج می کنند . چشم الکترونی باتوجه به برنامه های نرم افزاری PNC ، خودش تشخیص می دهد و بطریهای مشکل دار را خارج می کند و در گردونه ی کنارش قرار می دهد . البته با ظرفیت بالا نمی تواند کار کند و در هر ساعت فقط 1 تا 2 بطری را خارج می کند به همین دلیل وجود نیروی انسانی برای جدا کردن بطریها لازم است .
بعد از عبور شیشه ها از ایستگاه آینه بانی و چشم الکترونی ، وارد گردونه های بزرگی می شوند که در حال چرخیدن است . این دستگاه که فیلر یا پر کن نام دارد را از نوشابه ها پر می کند . در کنار آن یک استوانه ی بلند تر است که داخل آن ها تشتک نوشابه است و سپس درب های شیشه ها یکی یکی بر روی بطریهای پر شده قرار می گیرد و با فشار مکانیکی پرس می شود . بطریهایی که از نوشابه پر شده اند توسط نوار نقاله ی عقبی به قسمت اول « قسمت شست و شو » بر می گردند . « از آنجا که سر نوشابه ها بسته شده مشکل از نظر استاندارد پیش نمی اید » و بعد به دستگاه کیس پکر می رود که عکس عمل انکیسررا انجام می دهد می رسند . این دستگاه بطری های پر را بر می دارد و داخل جعبه های شسته شده می گذارد . سپس جعبه هایی که از شیشه های نوشابه پر شده از سالن تولید خارج می شود و به دستگاه پالتایزر می رسد .
2-1-3- دستگاه پالتایزر:
این دستگاه 50 جعبه ی نوشابه را روی پالت یا تخته ی چوبی قرار می دهد ، سپس لیفتراک آن ها را بر می دارد و داخل انبار محصولات می گذارد .
از آنجا که قسمت اعظم نوشابه آب است ، تصفیه آب بسیار مهم می باشد اگر آب مشکل داشته باشد مدت زمان نگهداری نوشابه محدود می شود . این کارخانه دارای چاه عمیق است ، آب از آن وارد مخزن زیر زمینی می شود . از مخزن زیر زمینی آب دو شاخه می شود .
دسته بندی | مکانیک |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 499 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 39 |
مقاله ای کامل در مورد سیستم های مختلف خودرو ، سوپاپ ،سیلندر ،میل لنگ ها و انواع آن و ....
کلیه سر تیتر ها در زیر قرار گرفته این مقاله یا تحقیق در 39 صفحه قابل ارائه می باشد
فهرست مطالب :
· سیستم سوپاپ
· ریشه لغوی
· دید کلی
· انواع سوپاپها
· ساختمان سوپاپ
· مواد ساختمانی و ترکیبات سوپاپ
· گاید یا راهنمای سوپاپ
· لقی ساق سوپاپ
· نشیمنگاه سوپاپ
· طرز کار سوپاپ
· زمانبندی کار سوپاپها
· سیستم راه انداز سوپاپ
· رینگ پیستون
· ریشه لغوی
· رینگ پیستون چیست؟
· وظیفه رینگهای پیستون
· ساختار رینگهای پیستون
· انوع رینگها
· رینگهای متراکم
· رینگهای روغن
· کاربرد ویژه رینگهای پیستون
· میل لنگ
· ریشه لغوی
· ساختمان میل لنگ
· لنگها
· محورهای اصلی
· بازوهای لنگ
· وزنههای تعادل
· انواع میل لنگ
· سایر متعلقات
· سرسیلندر
· ساختمان سرسیلندر
· قطعات سرسیلندر
· اتاقک درونسوزی
· طرز کار
· کاربرد
· مهندسی مکانیک
· مهندسان مکانیک معروف
· زمینههای فعالیّت در مهندسی مکانیک
· آینده شغلی مهندسی مکانیک
· مباحث اساسی در مهندسی مکانیک
· چگونگی تغزیه ی سیلندر
· احتراق
· شمع
· تاریخچه سیستمهای کنترل الکترونیک در خودرو (قسمت اول)
· موتور موشک
· سیر تحولی رشد
· موتور راکت با سوخت مایع
· تزریقگرها
· مواد سوختی مایع
· کار با مواد سوختی مایع
· کاربرد موتورهای راکت
· پیکان
· پراید
· پژو 405
· پژو پارس
· پژو 1600 آردی
· پژو 206
· سمند
· دوو سی یلو
· دوو ماتیز
· دانستنیها درباره روغن موتور(1
· کار روغن موتور
· انواع روغنها
· سیستم ترمز ضد قفل (ABS)
· نگهداری اتومبیل
· ترمز خودرو
· عیب های سیسیتم ترمز خودرو
· مصرف سوخت
· پیستون
انواع پیستون
بخشی از مطلب ...
سیستم سوپاپ
بطور کلی هر چیزی که ورود و خروج چیز دیگری را کنترل کند میتوان یک سوپاپ تلقی شود. به عنوان مثال میتوان درهای ورودی خودکار در فروشگاههای بزرگ نام برد.
ریشه لغوی
سوپاپ یک کلمه فرانسوی (Soupape) است که در زبان ما به همان شکل اصلی استعمال میگردد. معنی دقیق آن دریچه است. لیکن معنی رایج آن عبارت است از یکی از قطعات موتور که روی سیلندر موتور قرار میگیرد و ورود هوا و خروج دود را کنترل میکند. البته در مواردی به دریچههای موجود در تلمبههای آب نیز اطلاق میگردد.
دید کلی
هنگامی که فردی قصد ورود به فروشگاه یا خروج از آنجا را داشته باشد باز میشود و در زمانهای دیگر بسته میماند. لازم به ذکر است که سوپاپ برای باز و بسته شدن نظم خاصی پیروی میکنند (در مثال مذکور عامل نظم دهنده ورود و خروخ افراد میباشد). همانگونه که میدانید موتوهای احتراقی جهت تولید قدرت میبایست بتوانند مواد سوختنی را بسوزانند و این کار را در سیلندر موتور انجام میدهند. و بدیهی است که برای انجام عمل سوختن به سه چیز نیاز است. ماده سوختنی ، حرارت و اکسیژن.
بنابراین میبایست هر موتور (سیلندرهای موتور) با هوای بیرون در ارتباط باشد تا بتواند اکسیژن هوا را دریافت کند و پس از احتراق گازهای حاصل از احتراق را (که عمدتا آب و دیاکسید کربن است) به هوا برگرداند. از طرف دیگر چون تولید قدرت در موتور بدین شکل است که ابتدا میبایست گاز وارد شده متراکم سازند و پس از تراکم آن در مرحله انفجار حرکت مولکولهای گاز محترق شده را به حرکت جنبشی پیستون تبدیل نمایند لازم است که محیط انجام این فعالیت (سیلندر) کاملا بسته بود. و با محیط بیرون هیچ ارتباطی نداشته باشد بنابراین از سوپاپها استفاده میشود تا در زمانهای مناسب ارتباط میان سیلندر و محیط بیرون را قطع یا وصل نمایند.
انواع سوپاپها
سوپاپ هوا : از لحاظ اندازه مقداری بزرگتر از سوپاپ دور است و در دمای پایینتری کار میکند.
سوپاپ دود : به علت تماس مداوم با احتراق یا گازها داغ ناشی از احتراق دمای بالاتری دارد. و البته از لحاظ اندازه هم کوچکتر است.
ساختمان سوپاپ
سوپاپهای متداول امروزی معمولا از نوع سوپاپ قارچی شکل یا پایهدار میباشند. این سوپاپها شامل یک ساقه (که به مشابه ساقه قارچ است) و یک سه تخت و پهن (که مشابه کلاهک قارچ) میباشند. همچنین سه سوپاپ دارای یک لبه مورب است که وجه نامیده میشود. همچنین محل قراررگیری سوپاپ که در سرسیلندر و یا خود سیلندر قرار دارد نیز دارای یک لبه به نام نشیمنگاه است.
در انتهای دیگر سوپاپ یعنی بر روی ساقه آن یک یا گاهاً دو فنر قوی قرار دارد که بوسیله یک نگهدارنده و دو عدد خار به انتهای سوپاپ محکم شدهاند. فنر سوپاپ موجب میگردد تا وجه سوپاپ بر روی نشیمنگاه سوپاپ محکم نگهداشته شده و بدین ترتیب از هر گونه نشتی در زمانهای تراکم و قدرت جلوگیری شود. زاویه رایج برای وجه و نشیمنگاه سوپاپ 45 درجه است. اما برای سوپاپهای هوا گاهی از زاویه 30 درجه نیز استفاده میشود.
این مطلب شامل 39 صفحه ورد قابل ویرایش می باشد .
دسته بندی | علوم انسانی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 27541 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 25 |
مقدمه
•اختلافی که بین استان های یزد و اصفهان بر سر سرچشمه رود زاینده رود رخ داد، موضوعی فراتر از یک اختلاف منطقه ای و بین استانی است و به یک بحران بزرگ ملی و فراتر از آن بین المللی مربوط است. •براساس گزارش سازمان ملل در آینده ای نزدیک ۳۱ کشور جهان با کمبود آب مواجه خواهند شد و نام ایران به عنوان یکی از بزرگترین کشورهای درگیر بحران آب در آینده برده می شود.انتظار می رود تا سال ۲۰۲۵ بیش از دو سوم جمعیت جهان در شرایط کمبود جدی آب قرار بگیرند و یک سوم بقیه در شرایط کمیابی آب زندگی کنند. ۵۰ سال دیگر عربستان کاملاً از آب تهی خواهد شد.
•طلیعه بحران هم اینک در چین، آفریقا، هند، تایلند، مکزیک، مصر و ایران نمایان شده است. رودخانه های اصلی دنیا شامل نیل در مصر، گنگ در جنوب آسیا، رود خانه زرد چین و کلرادوی آمریکا به شدت تهدید می شوند. حتی ۳۳ رودخانه اصلی انگلیس اکنون کمتر از یک سوم آب دارند. کاهش آب رود دانوب نیز به صنعت گردشگری و ماهی گیری صدمه زده است.در ایران منبع اصلی آب بارش است که به طور طبیعی سالانه ۲۵۲ میلی متر یا ۴۱۳ میلیارد متر مکعب است. این میزان یک سوم متوسط جهان (۸۳۱ میلی متر) و یک سوم آسیا
( ۷۳۲ میلی متر) است.
دسته بندی | روانشناسی و علوم تربیتی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 779 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 28 |
lاز این دستگاه برای آشکارسازهایی که به نور حساس می باشد استفاده می شود که نتایج رنج طول موج را در کمتر از یک ثانیه نشان می دهد. این دستگاه دارای یک لامپ زنون به عنوان منبع نوری می باشد که حدود 100000 ساعت می تواند کار انجام دهد. طراحی نوری این دستگاه به صورت متحرک است . طراحی پیمانه ای و دقت انتخاب اجزا این سیستم باعث ثبات این دستگاه می شود.
lنوع سیستم: اسپکتروفتومتر ماورای بنفش مرئی مدل PDA
رنج طول موج: 230 تا 800 نانومتر
رزولوشن EP: بیشتر از 1.5
میزان نور هرز: کمتر از 0.035 درصد 450 نانومتر با فیلتر RG1000
دقت طول موج: ± 0.4 نانومتر با فیلتر SSCS F1
تکرار پذیری طول موج : کمتر از 0.02 نانومتر
صدای دستگاه فتومتریک : کمتر از 0.001 برای طول موجهای 300 ، 450 و 600 نانومتر
پایداری دستگاه فتومتریک: <0.003 تا صفر با طول موج 450 نانومتر
سرعت اسکن دستگاه: 0.04 ثانیه برای تمامی طول موجها