فایل بای | FileBuy

مرجع خرید و دانلود گزارش کار آموزی ، گزارشکار آزمایشگاه ، مقاله ، تحقیق ، پروژه و پایان نامه های کلیه رشته های دانشگاهی

فایل بای | FileBuy

مرجع خرید و دانلود گزارش کار آموزی ، گزارشکار آزمایشگاه ، مقاله ، تحقیق ، پروژه و پایان نامه های کلیه رشته های دانشگاهی

پاورپوینت نوشابه گازدار

پاورپوینت نوشابه گازدار
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 540 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 25
پاورپوینت نوشابه گازدار

فروشنده فایل

کد کاربری 4674

پاورپوینت نوشابه گازدار

تاریخچه تولید کوکاکولا

نوشابه

شیرین کردن نوشابه

چند نمونه نوشیدنی که در ایران هم تهیه می شود

مضرات نوشابه های گازدار

پـوسیدگی دندانها:

چاقی:

سوء تغذیه:

تاثیر بروی کلیه ها:

تاثیر بروی پوست:

تاثیر کافئین:

نوشابه‌خورترین ملت جهان


پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 45 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 14
پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد

فروشنده فایل

کد کاربری 4674

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد دارای 14 اسلاید با ظاهری زیبا ، متفاوت ، مفید، مختصر و قابل ویرایش می باشد قسمتی از متن را ببینید و در صورت تمایل خرید کنید.

مقدمه

منجمد کردن یکی از اسان ترین و قابل قبول ترین روش های نگهداری مواد غذایی است. یخ زدن باعث کشتن میکروب ها در مواد غذایی نمی شود بلکه سبب کند شدن عمل میکرو ارگانیزم ها شده و با کند شدن تغییرات شیمیایی که بر کیفیت غذا تاثیر می گذارند از

تغییرات شیمیایی در پی انجماد

در طی انجماد فعالیت انزیم های موجود در میوه ها کند می شود. در صورت غیر فعال شدن این انزیم ها رنگ و طعم و مواد مغذی موجود در میوه ها تغییر کرده یا از بین می رود

فعالیت انزیم های موجود در سبزی ها با حرارت دادن در اب جوش یا بخار اب برای مدت کوتاه و سپس سریع سرد کردن ان بوسیله اب یخ متوقف می شود. تجربه نشان داده است برای فریزر کردن مواد غذایی در خانه حرارت دادن سبزی ها در اب جوش برای حفظ انها کاملا ضروری است

ایا می توان غداهای منجمد را در جایخی یخچال نگهداری کرد

این کار امکان پذیر است به شرط اینکه شرایط یک فریزر واقعی در ان فراهم باشد یعنی درجه سرما صفر درجه فارنهایت(17- درجه سانتیگراد) یا کمتر باشد نه اینکه فقط غذا را منجمد کند. کیفیت بهتر غذا در صفر درجه یا کمتر حفظ می شود

هوا زدگی

در صورتی که مواد غذایی به خوبی بسته بندی نشده باشند اب انها خشک شده یا کم می گردد. اگر چه چنین غذاهایی برای خوردن سالم هستند اما کیفیت انها پایین می اید. برای جلوگیری از هوازدگی باید هوای موجود در بسته بندی یا کیسه نایلونی را خارج نمود و در ان را محکم بست

ppt: نوع فایل

سایز:60.7 KB

تعداد اسلاید:14


پاورپوینت ماکارونی رشته به رشته

پاورپوینت ماکارونی رشته به رشته
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 259 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 53
پاورپوینت ماکارونی رشته به رشته

فروشنده فایل

کد کاربری 4674

پاورپوینت ماکارونی رشته به رشته

اسلاید ۱ :

مقدمه

  • مجتمع غذائی رشته به رشته تولید کننده انواع ماکارونی واقع در کیلومتر ۱۷ جاده سنتو مشهد ـ قوچان در سال ۱۳۵۷ تأسیس گردیده است ، مالکیت مجتمع غذائی رشته به رشته خصوصی بوده و ماشین آلات آن توسط شرکت ایتالیایی Braibanti نصب و راه اندازی شده است که کلیه مراحل تولید و بسته بندی محصول اتوماتیک می باشد . و با نام تجارتی رشته به رشته که کیفیت بالای آن موجبات رضایت مشتریان را فراهم آورده و در حال حاضر سهم عمده ای را در بازار فروش به خود اختصاص داده است و با عنایت به ضرورت استاندارد اجباری ، کلیه محصولات شرکت دارای پروانه کاربرد استاندارد ملی ایران می باشند . شرکت در راستای تحقق اهداف و فعالیت های خود مجوزها و پروانه های ذیل را از ارگانهای ذیربط اخذ نموده است .

اسلاید ۲ :

  • ۱ـ۱ـ۱ـ ثبت شرکتها ۱۵۰۹
  • ۱ـ۱ـ۲ـ پروانه تأسیس صنایع ص ۶۵ ردیف ۷
  • ۱ـ۱ـ۳ـ پروانه بهره برداری صنایع ص ۲۵ ردیف ۷
  • ۱ـ۱ـ۴ـ پروانه تأسیس نظارت
  • ۱ـ۱ـ۵ـ پروانه بهره برداری نظارت مورخ
  • ۱ـ۱ـ۶ـ پروانه ساخت : ۲۷۹۱
  • ۱ـ۱ـ۷ـ پروانه کاربرد علامت استاندارد : ….

اسلاید ۳ :

  • ظرفیت تولید شرکت در حال حاضر ۲۵۰۰ تن در سال بوده که تماماً مشمول استاندارد اجباری می باشد و در برنامه طرح و توسعه شرکت در آینده نزدیک افزایش خواهد یافت .
  • این مجتمع در زمینی به مساحت ۱۱۰۰۰ متر مربع و با بیش از ۲۰۰۰ متر مربع زیر بنا مشتمل بر ۱۸۰۰ متر سالن های تولید و ۲۲۰ متر اداری احداث گردیده است .

اسلاید ۴ :

  • مدیر عامل : عبدالرحمان بهروش
  • مسئولین کنترل کیفیت : فرزانه خجسته ـ ابوالفتح حاج سیدی
  • آدرس : کیلومتر ۱۷ جاده سنتو ـ مشهد قوچان روبروی شهرک صنعتی توس میلان ـ جنب شیشه ایمنی
  • تلفن ـ فاکس :
  • ۶۶۲۰۲۴۴
  • ۶۱۰۰۶۱۳
  • ۶۱۰۰۷۱۳

اسلاید ۵ :

فهرست کمیته راهبری

  • اعضاء کمیته راهبری در مجتمع غذایی رشته به رشته به شرح زیر می باشند .
  • ۱ـ مدیر عامل ـ رئیس کمیته راهبری
  • ۲ـ مدیر داخلی
  • ۳ـ مسئول کنترل کیفی
  • ۴ـ اداری
  • ۵ـ مالی
  • ۶ـ فروش
  • ۷ـ سرپرست تولید
  • ۸ـ سرپرست بسته بندی

اسلاید ۶ :

اصطلاحات و تعاریف

  • ۱ـ دما : اصطلاح فیزیکی جهت نمایش کمی و کیفیت حرارتی اجسام
  • ۲ـ رطوبت نسبی : نسبت میزان رطوبت هوا به درجه رطوبت اشباع
  • ۳ـ تهویه : جابجائی و تعویض هوا در محیط با استفاده از فن
  • ۴ـ پالت : صفحات فلزی یا چوبی جهت چیدن بسته های ماکارونی و جابجائی آنها

اسلاید ۷ :

  • ۵ـ استیک : میله های فلزی روکش دار که ماکارونی بر روی آنها قرار می گیرد .
  • ۶ـ اکسترودر : شامل سیلندر و ماردون می باشد و باعث ورز دادن خمیر و هدایت آن به زیر قالب می گردد.
  • ۷ـ وکیوم : باعث ایجاد خلاء در داخل خمیر می گردد .
  • ۸ـ پرس : به مجموعه ماشین آلات موجود در قسمت همزنها ــ اکسترودرــ قالب ــ تیغ تا ابتدای Predryer پرس گفته می شود .

اسلاید ۸ :

  • ۹ـ قالب : باعث فرم دادن خمیر به اشکال مختلف میله ای ــ فرمی می شود .
  • ۱۰ـ موتورخانه : محلی است که تأسیسات دیگ بخار ــ و دیگ آب گرم و … در آن قرار گرفته است .
  • ۱۱ـ ماکارونی رشته ای Spaghetti : ماکارونی است که به صورت رشته های بلند ، باریک و توپر می باشند .
  • ۱۲ـ ماکارونی تو خالی : قطر آن بیشتر از اسپاگتی بوده و تو خالی می باشد .

اسلاید ۹ :

  • ۱۳ـ ماکارونی فرمی : که طول آن کمتر ازcm 8 می باشد مانند اشکال مارپیچ ــ صدفی ــ حلزونی و غیره.
  • ۱۴ـ ورمیشل : نوعی ماکارونی است که به صورت رشته های باریک ــ توپر و پیچ خورده می باشد .
  • ۱۵ـ عصائی : به آن قسمت از ماکارونی که به صورت u می باشد و بر روی استیک قرار می گیرد گفته می شود .
  • ۱۶ـ مکارونی بلند : محصولاتی هستند که طول آنها حداقل cm 20 می باشد مانند اسپاگتی ــ لازانیا ــ ماکارونی تو خالی

اسلاید ۱۰ :

  • ۲۰ـ لک : به ذرات نسبتاً درشت قهوه ای ــ نقاط سفید ــ نقاط سیاه و برجستگی های تیره در سطح ماکارونی گفته می شود .
  • ۲۱ـ امتیاز قبل از پخت : امتیازی است که به وضعیت ظاهری ماکارونی از نظر تعداد نقص قبل از پخت و بر اساس جدول ارزیابی داده می شود ( رجوع شود به استاندارد ملی ایران شماره ۲۱۳ )
  • ۲۲ـ امتیاز بعد از پخت : امتیازی است که به وضعیت ظاهری ماکارونی بعد از پخت و براساس جدول ارزیابی داده می شود . ( رجوع شود به استاندارد ملی ایران شماره ۲۱۳ )

اشتراک‌گذاری:


دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق جرم شناسی

دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق جرم شناسی
دسته بندی روانشناسی و علوم تربیتی
فرمت فایل docx
حجم فایل 153 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 57
دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق جرم شناسی

فروشنده فایل

کد کاربری 4558

تعریف جرم [1]

به نظر می رسد تعریف جرم نیز بر حسب مکاتب و دیدگاه های مختلف، متفاوت باشد. به طور مثال، به عقیده طرفداران مکتب عدالت مطلق، جرم عبارت است از: عملی که مخالف اخلاق و عدالت باشد». از نظر رافائل گاروفالو (مکتب تحققی) نیز در صورتی که افراد به آن قسمت از حس درستی و نیکوکاری که همیشه و در همه جا مورد قبول واقع شده است اهانت کنند، مرتکب جرم شده اند. اما کارارا [2]معتقد است جرم یعنی: «نقض قانون مملکتی در اثر یک عمل خارجی، در صورتی که انجام وظیفه و یا از عمال حقی آن را تجویز نکند و مستوجب مجازات باشد». سیاسی نیز در تعریف جرم می گوید: «جرم عبارت از سرکشی فرد در برابر اجتماع است که به وسیله مقررات قانونی تعبیه شده و برحسب شدت و ضعف، از نظر حقوقی 3 نوع می باشد: خلاف، جنحه و جنایت»؛ که البته در تقسیم بندی پس از انقلاب به 4 نوع: حدود، قصاص، دیات و تعزیرات تقسیم شده است (صرامی، 1380، 59). همچنین فرهنگ راندوم هاوس [3] جرم را «انجام فعالیت غیر قانونی، تخلف، اشتباه یا گناه جدی و شدید و عملی که باعث ایجاد خسارت به افراد، اماکن عمومی یا منافع دولت شود» تعریف کرده است (رجبی پور، 1387 ،49) اما به طور کلی، می توان گفت که جرم دارای دو تعریف اجتماعی و اثباتی است. در تعریف اجتماعی، جرم به «فعل یا ترک فعلی گفته می شود که مرتکب آن از طرف مردم و جامعه طرد شود»؛ در حالی که در تعریف اثباتی، «هر فعل یا ترک فعلی که به موجب قانون برای آن مجازات تعیین شده باشد، جرم محسوب می شوند» (ستوده، 1386: 39). بر اساس تعریف اثباتی، هیچ جرمی جرم محسوب نمی شود مگر اینکه کیفری در کار باشد. یعنی کیفر قانونی نمی تواند اِعمال شود مگر در قبال اَعمالی که از نظر قانونی تعریف دقیق داشته باشند و اگر اَعمال ناپسند و مذموم از سوی قانون به طور دقیق تعریف و محکوم نشده باشند ولی در میان افراد احساس انزجار و تنفر پدید آورند، جرم شمرده نمی شوند (شیخاوندی، 1379 ،49)طبق برداشت مبتنی بر آسیب اجتماعی، جرم هم شامل جرایم جزایی مانند: تجاوز یا سوء قصد می شود و هم شامل جرایم مدنی مانند: غفلت یا بی احتیاطی است (وایت و هینس، 1382: 20). در خصوص شخص مجرم، برخی معتقدند که همه انسان ها، مجرم بالقوه هستند و تنها چیزی که موجب تمییز و تشخیص بین مجرم و غیر مجرم می شود آن است که مجرم مرتکب جرم شده است. در حقیقت مجرم کسی است که سدهای انفرادی و اجتماعی نتوانسته او را از ارتکاب جرم باز دارد و او در یک موقعیت خاص مرتکب عمل کیفری شده است (شامبیاتی، 1385: 257). از دیدگاه روان کاوی نیز مجرم کسی است که نیروهای غریزی وجودش به خوبی اداره نشود (محمدی اصل، 1384: 76). برخی هم معتقدند جرایم هر قدر زیاد و مهم باشند، مرتکب آنها هنگامی مجرم تلقی می شود که افکار عمومی و وجدان جمعی (مجموعه باورها و احساسات مشترک در بین حد واسط اعضای یک جامعه) او را مجرم بشناسند. به بیان دیگر آن چه که عملی را به جرم تبدیل می کند جنبه بیرونی و عینی آن نیست؛ بلکه تعیین کننده جرم قضاوتی است که جامعه در مورد آن رفتار دارد (ستوده، 1386: 39). از نظر مذهب، جرم همان گناه است و همان طور که ارتکاب گناه فقط شخص گناه کار را در معرض عذاب الهی قرار می دهد، به همین ترتیب نیز ارتکاب جرم فقط باید شخص مجرم را در معرض مجازات قرار دهد. به همین خاطر سرایت مسئولیت به اقوام و نزدیکان مجرم امری برخلاف مذهب است (شامبیاتی، 1385: 29). از نظر زمانی، ریشه جرم و جنایت را می توان تا ابتدای تاریخ بشری به گذشته برد. یعنی از همان زمان که حضرت آدم و حوا به علت ارتکاب عمل نهی شده ای (خوردن گندم یا سیب) از بهشت رانده شدند و پسرشان قابیل برادر خود هابیل را به قتل رساند، جرم راه خود را آغاز کرد و اینک جهان روز به روز شاهد گسترش جرم و تبهکاری است و انسان ها در دنیایی زندگی می کنند که با هوس های جنسی، قتل، آدم ربایی و جرم های دیگر آمیخته شده است و امنیت آنها را تهدید می کند (معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم، 1383: 129). هنگامی که از واژه جرم سخن به میان می آید، اغلب اَعمالی مانند: سرقت، قتل و کلاهبرداری به عنوان مصادیق آن به ذهن متبادر می شود؛ در حالی که تعداد زیادی از جرایم افعالی مانند: توهین، فحاشی، برهم زدن نظم عمومی، رانندگی بدون گواهی نامه، مزاحمت و جرایمی از این قبیل هستند که هر روز اتفاق می افتند اما زیاد مورد بحث قرار نمی گیرند و چندان توجهی به آنها نمی شود. در حقوق کیفری، این گونه جرایم که به عنوان «جرایم خرد» معروف هستند موضوع مطالعات گسترده ای نبوده اند. اما در دهه های اخیر مطالعات جرم شناختی اهمیت جرایم خرد و تأثیر آن بر سطح زندگی در شهرها و احساس امنیت شهروندان را تا حدودی روشن کرده است جرم خرد در فرهنگ لغات حقوقی این گونه تعریف شده است: «جرایمی که دارای مجازات حبس کم تر از یک سال یا جزای نقدی اندک هستند». شیوع این جرایم به حدی است که تقریباً تمام افراد جامعه در خلال زندگی روزمره خود به خصوص در کلان شهرها به دفعات با این قبیل جرایم مواجه شده اند و حتی بعضاً خود مرتکب آنها شده اند. تنشی که این جرایم در جامعه ایجاد می کند شدید نیست و قبح انجام این اعمال نزد شهروندان نیز در مقایسه با جرایم مهم تر نظیر: سرقت، قتل و کلاهبرداری زیاد نمی باشد و مرتکبین این قبیل جرایم به اندازه مجرمان جرایم مهم مورد سرزنش قرار نمی گیرند. اما حجم بالای این جرایم موجب می شود تا نظم عمومی جامعه به طور جدی خدشه دار شود که این امر مقدمه بروز تنش های اجتماعی و جرایم مهم تر خواهد بود (نوروزی، 1384: 258).

البته باید توجه داشت که هیچ جامعه ای بدون جرم وجود ندارد و تصور اینکه یک جامعه بدون جرم و به عنوان مدینه فاضله وجود داشته باشد، امری ناممکن است. جامعه شناسان نیز هرگز به دنبال دستیابی به شرایطی آرمانی که در آن تمامی افراد جامعه به صورت کامل پای بند قوانین و قواعد زندگی جمعی و تعاملات مطلوب زندگی باشند، برنیامده اند. اندیشمندانی هم که به توصیف یک جامعه ایده آل پرداخته اند، عمدتاً به این خاطر به این امر متمایل بوده اند که معیاری برای سنجش و ارزیابی جوامع در دسترس آنها وجود داشته است که ضمن تجزیه و تحلیل شرایط موجود انسان ها، درصدد یافتن راه هایی که جامعه را در مسیر دستیابی به یک جامعه مطلوب قرار دهد، بوده و هدف گذاری آنها را تصحیح می کرده و در نتیجه امکان دستیابی به شرایط مناسب تری را فراهم می آورده است (بیات، 1387: 74). از نظر دورکیم، جرم یک پدیده عادی در جامعه به حساب می آید و همه جوامع دارای جرایم متعددی هستند که این امر ناشی از اِعمال ساخت جامعه است و تنها وقتی که تعداد جرایم از یک نسبت معینی تجاوز کند می توان گفت که اخلاق جامعه متزلزل شده و یک بیماری اجتماعی پدید آمده است و آن وقت می توان پدیده مربوط را غیر عادی تلقی کرد (صارمی، 1380: 60 و 59). به بیان دیگر، وجود آسیب ها و ارتکاب جرمات تا حد معینی بیانگر روایی کارکرد جامعه بوده و بهنجار شمرده می شوند و فقط در مواقعی که نسبت آنها برحسب جمعیت از حد معمول فراتر رود حالت نابهنجار به خود می گیرند (شیخاوندی، 1379 :18). از سوی دیگر، جرم پدیده ای اجتماعی و کاملاً نسبی است و آنچه که در یک زمان در بین برخی ملت ها جرم محسوب می شده یا می شود، ممکن است در زمان یا مکان دیگر جرم به حساب نیاید. مثلاً در گذشته، سرقت در قوم اسپارت جرم نبوده، ولی در بیش تر جوامع جرم محسوب می شده است (ستوده، 1386: 41 ) یا اینکه قبل از ظهور اسلام، زنده به گور کردن کودکان بی گناه به ویژه نوزادان دختر در بین برخی قبایل عرب متداول بود و مجازاتی در پی نداشت؛ در حالی که پس از ظهور اسلام این عمل نهی شد و عنوان گناه پیدا کرد. از نظر عرف هم برخی مسایل ممکن است ارتکاب جرم به حساب آیند؛ در حالی که نگاه مذهب، خلاف آن است. مثلاً عدم ثبت ازدواج در دفتر ثبت رسمی به نظر عرف و قانون با دیده ارتکاب جرم و جرم نگریسته می شود؛ در حالی که در اسلام امری بی پایه تلقی می شود (معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم، 1383: 19). هم چنین «چند همسری» در برخی جوامع مطلوب و جزء منزلت اجتماعی محسوب می شود؛ ولی در برخی جوامع دیگر جرم به شمار می آید. در بسیاری از جوامع نیز از نو عروس انتظار دارند که او دوشیزه باشد و اگر غیر از این باشد خانواده عروس و داماد به طور مشترک انتقام می گیرند؛ در صورتی که در برخی از کشورهای اروپای غربی، به ویژه در شهرها، اگر عروس باکره باشد موجب تعجب داماد خواهد شد و احتمالاً از طرف هم گنان خویش متهم به کهنه پرستی و مواردی از این قبیل خواهد شد. نمونه دیگر اینکه اگر کسی در هوای گرم تابستان با لباس شنا در ملاء عام ظاهر شود به جرم جریحه دار کردن عفت عمومی به محاکم جلب می شود؛ در صورتی که این عمل در کنار دریا و استخر یا هوای آزاد که در معرض دید مردمان نیز قرار دارد در بسیاری از کشورها مجاز می باشد. به این ترتیب معلوم می شود که مفهوم جرم یک مفهوم کاملاً اجتماعی و نسبی است و چیزی که در جامعه ای و در زمان و مکان و فرهنگ مشخصی پسندیده و مطلوب است، ممکن است در جامعه ای دیگر و در شرایط زمانی و مکانی و آداب جداگانه، نامطلوب و ممنوع باشد. با توجه به همین نکات است که تاکنون در هیچ جامعه ای تعریف دقیقی از جرم که دال بر محتوا و جوهر آن باشد به عمل نیامده است (شیخاوندی، 1379 : 47). البته دیدگاه ها نیز با گذر زمان دستخوش تغییر می شوند و نگرش به انواعی از رفتار که به آنها برچسب مجرمانه زده می شود تغییر می کند. به عبارتی، در هر جامعه ای ممکن است برخی از رفتارها مورد اختلاف نظر باشد. مثلاً در انگلستان استعمال حشیش جرم است؛ در حالی که برخی از مردم استدلال می کنند که نباید این گونه باشد. در عین حال سقط جنین جرم نیست؛ اما برخی معتقدند باید جرم تلقی شود (الیوت و کوئین، 1386: 7).

به هر حال، اصطلاح جرم که در ابتدا دارای مفهومی حقوقی، قضایی و پلیسی بوده است، امروزه به لحاظ آثار اجتماعی و شیوه های مختلف کنترل آن، دارای مفهوم و بار سیاسی، اقتصادی و اجتماعی نیز شده است و به همین دلیل است که نهادهای متنوع دولتی و مردمی برای مهار آن بسیج شده اند و سرمایه گذاری می کنند (نجفی ابرند آبادی، ش 17 و 18: 8).

2-3-عوامل جامعه شناختی ارتکاب جرم

وقایع اجتماعی و امور جریانات آن در ارتکاب جرم دارای نقش و تأثیری فوق‌العاده است آن چنان که حتی عده‌ای از جامعه‌شناسان آن را علت اصلی آسیب‌های اجتماعی ذکر کرده‌اند از مسائل اجتماعی که در دامن زدن به ارتکاب جرم و یا زمینه‌سازی در آن اثر دارند موارد بسیاری را می‌توان نام برد که برخی از آنها عبارتند از:

  • · تراکم جمعیت

گسترش روزافزون صنعت و توسعه، بدون توجه به نظارت جوانب آن خود سبب تراکم جمعیت بیش از اندازه است کم اثر شده و فقر و محرومیت افزایش می‌یابد در نتیجه زمینه برای آسیب ها فراهم می‌گردد. بررسی‌ها دور کیم نشان داده است افزایش جنایات با تراکم و افزایش جمعیت، نسبت مستقیم دارد در اماکن پرجمعیت، شلوغ، سوءاستفاده‌ها، فحشاء اعتیاد بیشتر به چشم می‌خورد و این امر در جوامع صنعتی ودر توسعه‌های شهرنشینی بیشتر نمایان است زیرا در جوامع متراکم و پرجمعیت، کنترل‌‌ها ضعیف شده و به سبب تعارض فرهنگی، و رسوم اخلاقی گوناگون و ایدئولوژیهای متفاوت موجب می‌گردد که دوستی‌های متقابل کاهش یابد و امکان آشنایی‌های عمیق از بین رفته و روابط صوری شود.

  • محل سکونت

همیشه این سئوال مطرح است که چه رابطه‌ای بین محیط اقامت و ارتکاب جرم وجود دارد؟ پاسخ این پرسش در مناطق بسته به موقعیت فرق می‌کند تفاوت روشنی که بین میزان ارتکاب جرمات شهرهای‌بزرگ و پایتختها و شهرهای‌کوچک و روستانشین وجود دارد، بیانگر این واقعیت است.

برای مثال محل سکنای متصل بر خطوط راه‌‌ آهن یا کارگاهها یا اماکن صنعتی و یا مناطق گرم و دور افتاده نیز محیط مناسبی به شمار نمی‌رود از آنجا که اغلب، طفل یا نوجوان مقیم این‌گونه اماکن، همواره احساس محرومیت می‌کند چه بسا که گرفتار طغیان و عصیان نیز می‌‌گردد که اغلب بر ارتکاب جرائم منجر می‌شود، اقامت در محلات پست یکی از عوامل مساعد کنندة زمینة ارتکاب جرم است.

  • مناطق جرم‌‌ خیز

در بیشتر شهرهای صنعتی مجرمین در نواحی نامناسب و فقیر شهر زندگی می‌کنند و البته آنچنان نیست که در مناطق اغنیا از جرم و ارتکاب جرم خبری نباشد، بلکه در آنجا کمتر آشکار است در نواحی فقیرنشین، بیکاری، هرج‌و‌مرج، بیماری، ارتکاب جرم دائماً رو به توسعه است. بیشترین بودجة رفاهی و درمانی درست در مناطق جرم‌خیز صرف می‌شود، سوءاستفاده و دزدی، فحشاء و دیگر آلودگیها مربوط به این مناطق است. اگر دولتها بودجه‌ای را که به دستگیری، حبس، محاکم این افراد اختصاص می‌دهند برای سلاح آن صرف کنند به صرفه‌تر است.

اغلب جرائم در مناطق فقیر و کثیف شهر صورت می‌گیرد و یا در زاعه‌ها و مناطق پرت و متروکه و یا شلوغ و پرهیاهو، این امری است که در کشورهای دیگر هم مصداق دارد.



[1] Crime

[2] Carrara

[3] Random House


پاورپوینت کربوهیدرات ها

پاورپوینت کربوهیدرات ها
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 236 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 45
پاورپوینت کربوهیدرات ها

فروشنده فایل

کد کاربری 4674

دانلود پاورپوینت کربوهیدرات ها

فهرست
کربوهیدرات‌ها
ساختار
دسته‌بندی کربوهیدرات‌ها
دوقندی‌ها
پلی‌ساکاریدها
سوخت‌وساز کربوهیدرات‌ها
کارکرد مواد قندی و نشاسته در بدن
منابع غذایی قندی و نشاسته‌ای
انرژی‌زایی کربوهیدرات‌ها
پروتئین
یادآوری ویژگیهای فیزیکو– شیمیایی پروتئین ها
متابولیسم اسیدهای آمینه
مقدار مورد نیاز پروتئین برای یک ورزشکار
منابع غذایی پروتئین ها
ویژگیهای خاص بعضی از گوشت های قرمز
فرآورده های امعاء و احشاء، ماکیان و گوشت شکار
ماهیها
تخم مرغ
فراوردهای لبنی
دسرهای دارای شیر وبستنی
جایگزینی مواد غذایی پروتئینی
واکسها
کلسیم
اطلاعات ویتامین ها
A ویتامین
علائم و نشانه های کمبود
منابع غذائی
تداخل داروئی
ویتامین C
عملکرد
علائم و نشانه های کمبود
منابع غذائی
افراد با نیاز های خاص
تداخل داروئی
آب
ماده ای شگفت انگیز
فرمول شیمیایی آب
اشکال متغیر
اهمیت آب در زندگی
آب در زندگی روزانه
مصرف آشکار و نهان آب
منبع کمیاب
آب آشامیدنی
آب فرهنگ و مذهب
شناخت محیط رشد آب……….

کربوهیدرات‌ها :

(هیدرات‌های کربن یا مواد قندی) یکی از انواع مولکول‌های زیستی هستند که از نظر شیمیایی آنها را پلی‌هیدروکسی‌آلدئید‌ یا پلی‌هیدروکسی‌کتون‌ می‌دانند. هیدرات‌های کربن از اتم‌های کربن، هیدروژن و اکسیژن تشکیل شده‌اند. کربوهیدرات‌ها بیشتر به عنوان مولکول‌های ذخیره‌کننده انرژی عمل می‌کنند، اما کارمردهای ساختاری و نقش در انتقال پیام و … نیز دارند.

ساختار :

کربوهیدرات‌های خالص شامل اتم‌های کربن, هیدروژن, و اکسیژن هستند با نسبت ملکولی ۱:۲:۱ که فرمول عمومی Cn(H2O)n را تشکیل می‌دهند. با این وجود, خیلی از کربوهیدرات‌های مهم از این قانون مستثنی هستند (مثل دیوکسی‌ریبوز و گلیسرول که بدین ترتیب آنها را مستقیما نمی‌توان کربوهیدرات خواند. گاهی وقتها ترکیباتی که شامل عناصر دیگری نیز می‌شوند را هم کربوهیدرات میخوانند(مثلاً چیتین که شامل نیتروژن نیز است).

دسته‌بندی کربوهیدرات‌ها

کربوهیدرات‌ها یا به صورت تک واحدی هستند ( تک‌قندی‌ها یا مونوساکاریدها) و یا بصورت دی‌مر، تری‌مر و یا پلی‌مر‌هایی از این زیر واحدها هستند که به ترتیب دوقندی‌ها (یا دی‌ساکارید)‌ها، چندقندی‌ها (یا الیگوساکارید‌ها) و پلی‌ساکارید‌ها نامیده‌ می‌شوند.

فرمت : پاورپوینت | صفحات:۴۵