فایل بای | FileBuy

مرجع خرید و دانلود گزارش کار آموزی ، گزارشکار آزمایشگاه ، مقاله ، تحقیق ، پروژه و پایان نامه های کلیه رشته های دانشگاهی

فایل بای | FileBuy

مرجع خرید و دانلود گزارش کار آموزی ، گزارشکار آزمایشگاه ، مقاله ، تحقیق ، پروژه و پایان نامه های کلیه رشته های دانشگاهی

گزارش کارآموزی کامپیوتر،سازمان دانش‌آموزی استان گلستان

گزارش کارآموزی کامپیوتر،سازمان دانش‌آموزی استان گلستان در 19 صفحه ورد قابل ویرایش
دسته بندی کامپیوتر و IT
بازدید ها 8
فرمت فایل doc
حجم فایل 201 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 19
گزارش کارآموزی کامپیوتر،سازمان دانش‌آموزی استان گلستان

فروشنده فایل

کد کاربری 6017
کاربر

گزارش کارآموزی کامپیوتر،سازمان دانش‌آموزی استان گلستان در 19 صفحه ورد قابل ویرایش

فهرست مطالب

فصل اول: ضرورت و فلسفه تشکیل سازمان دانش آموزی. 1

فصل دوم: تاریخچه تشکیل سازمان. 3

تاریخچه تصویب اساسنامه سازمان دانش آموزی. 3

فصل سوم: آشنایی با اساسنامه سازمان دانش آموزی. 5

اهداف سازمان دانش آموزی. 6

وظایف سازمان دانش آموزی. 6

ویژگی های سازمان از زوایا و ابعاد مختلف.. 8

آشنایی با محیط کاری در اداره سازمان دانش آموزی. 10








مقدمه و تشکر



دنیای امروز، دنیای تغییر و تحولات سریع اجتماعی و علمی است. دنیایی است که حرکت کردن در آن نیاز به داشتن اندیشه های فرافکن قوی، قدرت تجزیه و تحلیل، آینده نگری، برنامه ریزی و نهایتاً هدفدار بودن است. امروز دیگر اندیشه های کند سنتی و مدیریت سنتی و حال نگری در افراد، آنها را از ادامه حرکت با چرخه های جامعه باز می دارد.

در قالب این مستندات قصد دارم تا تجربیات و فعالیت های خود را در این مدت کوتاه جهت ارائه به دانشگاه به رشته تحریر در آورم.امیدوارم که در این امر مهم بتوانم موفق باشم. در اینجا جا دارد از زحمات مسئوولان سازمان دانش آموزی بخصوص از سرپرست کارآموزی که کارشناس کانونها را بر عهده داشتند وهمچنین از استاد کارآموز خود جناب آقای مهندس برومند که نه فقط در طول این دوره کارآموزی بلکه در تمام دوران تحصیلیم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان مطالب بسیاری از وی آموختم تشکر و قدر دانی نمایم دان شاءالله که آنان از من به عنوان یک دانشجو راضی باشند.












فصل اول: ضرورت و فلسفه تشکیل سازمان دانش آموزی

در این فصل ضرورت و فلسفه سازمان از ابعاد مختلف مورد بررسی قرار گرفته است:

الف) در اصل سوم و نوزدهم قانون اساسی مبنی بر موظف بودن دولت جمهوری اسلامی ایران برای مشارکت عامه در تعیین سرنوشت فرهنگی ، اجتماعی ، سیاسی و اقتصادی مردم از هر قوم و قبیله ای که باشند تأ کید شده است لذا نسل نوجوان و جوان که از مهمترین و حساسترین آحاد مردم هستند .لزوم ایجاد بستر مناسب برای مشارکت آنان به طریق مختلف از وظایف مهم نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

ب) از ابتدای پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی امام خمینی (ره) بیانگزار این حرکت همواره بر توجه و استفاده و بکارگیری اقشار مختلف جامعه در اداره امور تأ کید داشتند.

ج) مقام معظم رهبری نیز بارها در فرمایشات خود بر رسیدگی به امور جوانان و نوجوانان تأ کید داشته اند در سال 1366 ایشان در پیامی خطاب به مجمع رسیدگی به امور جوانان فرمودند: نقش عظیم جوانان و نوجوانان پسر و دختر نه تنها در جامعه انقلابی ما بلکه در کل جامعه بشری با محاسبه آینده و مسئولیتهای بالقوه و در کنار مسئولیتهای بالفعل این قشر عضیم نمودار می گردد و از این روست که نادیده گرفتن مسئولیت اجتماعی ، سیاسی و فرهنگی نسل نوپا و کودک انگاشتن آنان حتی در سنین بالای بلوغ بصورت آفت اجتماعی پدیدار می شود و این مجمع باید در دگرگون سازی آن و ایجاد ذهنیت واقع گرایانه نسبت به این نسل برومند طرحی نو و اساسی در اندازد.

در جای دیگر از این پیام خطاب به بزرگسالان می فرمایند: که پدران و مادران و مربیان و معلمان و استادان باید بدانند که تعلیم و تربیت این نسل نه در تعلیم و تربیت رسمی منحصر و نه از تعلیم و تربیت عمومی جداست. زیرا که این دو با هم پیوسته و وابسته اند و نسل نوپا شریک طبیعی کلیه فعالیتها سیاسی ، اجتماعی،اقتصادی و فرهنگی نسل پیشین است.

د)دیدگاه جناب آقای مددی-ریاست محترم سازمان دانش آموزی-نسبت به پرکردن اوقات فراقت صاحب نظران معتقدند اوقات فراقت یکی از مهمترین عوامل و بستر خلاقیت و ابتکار و نوآوری در دانش آموزان است. کسب تجارت علمی یکی از دستاوردهای مهم اوقات و کسب این تجارب برای نوجوانان یکی از امور ضروری و حیات بخش است.نوعآ در چارچوب مدارس کسب این نوع تجارب کمتر اتفاق می افتد.

یادگیری اجتماعی برای زندگی اجتماعی مورد نیاز است و بدون دارا بودن مهارتهای زندگی امروزه موفقیت ها در سطح جامعه کاهش پیدا می کند و یکی از رموز موفقیت افراد دارا بودن اجتماعی است. لذا اوقات فراقت را بخصوص تابستان را فرصت مناسب و ارزشمندی برای تقویت این مهم تلقی می کنیم.

مشکلاتی که ما در کشور داریم در مورد اوقات فراغت باعث می شود که نتوانیم به نحو مطلوب و شایسته از این فرصت استفاده کنیم.نگاه به اوقات فراقت با جنبه های هزینه ای بودن آن نه سرمایه گذاری کردن موجب شده است که در طول چند سال گذشته سرمایه گذاریهای لازم انجام نشود.


فصل دوم: تاریخچه تشکیل سازمان
تاریخچه تصویب اساسنامه سازمان دانش آموزی

چنانچه بخواهیم تصویری از تاریخچه تصویب اساسنامه سازمان دانش آموزی ترسیم نماییم شایسته است از نقطه ابتدایی که شمای کلی اساسنامه مطرح و تدوین شد آغاز کنیم که در اوایل مهر ماه سال 1376 صورت گرفت.

1) تدوین اساسنامه بعنوان مرحله نخست 5 ماه به طول انجامید این کار بطور مشترک توسط وزارت آموزش و پرورش و سازمان امور اداری و استخدامی انجام شد.

2) پس از طی مرحله اول با صدور ابلاغ توسط ریاست محترم جمهوری در بهمن ماه 1376 مبنی بر پیگیری تشکیل سازمان مرحله دوم آغاز شد.آغاز این مرحله با تشکیل کمیسیون مشترک بین وزارت آموزش و پرورش و سازمان اداری و استخدامی صورت گرفت که مدت 7 ماه بطول انجامید طی این این مرحله بررسی دقیق و کارشناسی شده ای صورت گرفت ودر یک برنامه از تعداد دویست هزار دانش آموز پیرامون موضوعات مختلف مرتبط با سازمان نظر خواهی شد و نیز طرح تشکیل سازمان و اساسنامه مربوط با کارشناسان و صاحبنظران و مدیران آموزش و پرورش مطرح و بررسی گردید و در پایان این مرحله اساسنامه نهایی به دبیر خانه شورای عالی انقلاب فرهنگی ارجاع شد.

3) مرحله سوم که از مهرماه 77 در شورای عالی انقلاب فرهنگی آغاز گردید.به مدت 8 ماه طول کشید پس از طی 14 جلسه کارشناسی اساسنامه سازمان دانش آموزی و بررسی نهایی آن در کمیسیون معین شورای عالی انقلاب فرهنگی در نهایت ،اساسنامه در جلسه 441 مورخ 21/2/78 همان شورا طرح و بتصویب رسید و در تاریخ 2/4/78 از جانب رئیس جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی به آموزش و پرورش ابلاغ گردید تا نسبت به تشکیل آن اقدام شود.

4) در مرحله چهارم و طی 7 ماه معاونت پرورشی مامور پیگیریهای اولیه و تمهید مقدمات راه اندازی سازمان شد که با تفویض اینکار به اداره کل فعالیتهای دانش آموزی در این مرحله گروه مطالعاتی تشکیل و پس از بحث و تبادل نظر در ساعات متمادی در 14 محور نتایج آن ارائه شد که حاکی از چگونگی حرکت برای تشکیل سازمان بود با صدور ابلاغ اعضای هیأت امنا(اولین رکن سازمان) و برگزاری اولین جلسه این هیات در تاریخ 26/8/78 این مرحله نیز به اتمام رسید.

5) مرحله پنجم انتخاب رئیس سازمان. رئیس سازمان با پیشنهاد وزارت آموزش و پرورش و تأیید اعضای هیأت امنا انتخاب گردید از آنجا که رئیس سازمان رئیس شورای برنامه ریزی یعنی رکن دوم سازمان نیز در نظر گرفته شده بود لذا فعالیت این شوراها نیز آغاز شد. در ابتدا جناب آقای رضا مددی – رئیس سازمان رئوس برنامه ها و اقدامات 6 ماهه خود را به شورا ارائه و پس از تصویب آن در شورا کار ادامه پیدا کرد.


آشنایی با محیط کاری در اداره سازمان دانش آموزی



استان و کارمندان این اداره و دیدن کارهای مربوط به آنان و آشنایی با سر مسِول خود در قسمت کارشناس کانونها و صحبت اولیه در مورد نحوه کار در سازمان و فراهم کردن اصول کا در سازمان و برخورد بیشتر با کارمندان و رییس سازمان و تا جای که کشش بود صبت در مورد کارکرد کارهای که در سازمان انجام می شود ومعرفی کردن خود به عنوان دانشجوی رشته کامپیوتر و صحبت در مورد بهتر کردن اصول کاربردی کار در سازمان در مدتی که من در آنجا کار می کنم و فراهم کردن بستر مناسبی از اصول کاربردی در سازمانها و نهادهای دولتی و پیش آمدن شرایطی طبق آنچه در گزارش کارآموزی آورده شده است

در روز دوم که با آمدن در سازمان و رفتن از یکسری از اطلاعات که در فراهم کردن کار طبق فرم خلاصه اطلاعات کار آموزی که توسط سرپرست کار آموزی پر شود و نگاه انداختن ودر قسمت عنوان و موضوع کار آموزی و پر شده توسط سر پرست کار آموزی که به عنوان فناوری های نوین در سازمان دانش آموزی و برنامه نویسی در سازمان من را کمی متعجب کرد که در سازمان چه فناوری های می شود انجام داد و برنامه نویسی که در این مدت کوتاه نیاز به همفکری بیشتری می طلبید منجر شد که این خود باعث کنجکاوی من در قسمت برنامه نویسی و فناوری های نوین بشود و این اولین کاری بود که من باید انجام میدادم و در جستجوی آماده کردن خود برای بهبود سازمان از حالت که مورد بحث قرار می گرفت شد

در روز سوم که با سرپرست خود صحبت می کردم و این که خود(سرپرست) در قبل از آمدن من به فکر ایجاد تیم برنامه نویسی دانش آموزی که خود فکر نویی در سازمان و طرح جامعی بود و پیگرد این کار در ماهای قبل بود و با آمدن من با احتمال این که من راه گشای سرپرست در بوجود آوردن وشناسایی دانش آموزان و فراهم کردن کردن مکانهایی برای تحقیقات و برنامه نویسی دانش آموزان که در نوبه خود در ورحله اول کاری پر هموار و بس مشکل می بود ولی باید انجام می شد چون سرپرست من که فردی مسمم در کارهای خود می بود مرا در این امر خطیر در طی کردن مسیر برای تشکیل دادن این کار و طبق انجام وظیفه ای که در فرم خلاصه کار آموزی بود می بایست در بهتر کردن این کار تلاش زیادی میشد که در این روز بنا بر سرپرست کار آموز که خود مسیولیت کارشناس کانونها را داشت رفتن در کانونها گرفتن اطلاعات در مورد کارهایی که در کانونها و ایجاد بستری برای فراهم کردن راهی برای جمع آوری دانش آموزانی که شرایط انجام برنامه هایی که نیاز به مهارت و کار با برنامه نویسی و مکانی در کانونها که خود این (کانونها) زیر نظر سازمان دانش آموزی استان بود و صحبت کردن با مسِول کانون و ایجاد محلی برای ارتقا و توسعه پیشرفت دانش آموزی و ایجاد محیطی سالم در گسترش ایجاد روحیه گروهی کارکردن برای آینده ای که خود نیاز به انجام کارهای گروهی را می طلبید و این برای من هم کاری نو و در خور سنجش چه از لحاظ ایجاد کار گروهی و چه از لحاظ ایجاد تجربه راهی بس نو بود

روزهای اولیه کلاً از لحاظ کار در سازمان کمی در حال گسترش و ایجاد شکل گرفتن به خود را داشت که این خود مرا بیشتر تشویق کرد که برای طرح های من در مدت معینی که در آنجا هستم و این باعث به فکر وکنجکاوی من در سازمان برای راه کارهای که در آینده کاربردی برای سازمان داشته باشد ودر ادامه نامه ای باید زده میشد به مکانهای (استانها) که از لحاظ دانش آموزی و برنامه نویسی کارکردهای داشتند و این خود می طلبید که جستجویی در استانهایی که این فناوری در آن استانها در حال کار بود که قرار شد در روز هایی که من قرار بود این کار را بکنم انجام بشود واین کار شد و من برای این کار باید طرحی از کار به دست ما می یامد

در این روز که داشت هویت کاری من هم مشخص می شد وخود را برای این ماموریت که بستری مناسب برای بهتر کار کردن و کار آزمودن خود در کارهای که خود نیاز به همفکری دیگران داشت و این انسجام را در من به وجود می آورد و در این روز نامه ای به استان خراسان زده شد که خود استان مبنی بر این کار چند سالی پیش قدم بوده.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.