فایل بای | FileBuy

مرجع خرید و دانلود گزارش کار آموزی ، گزارشکار آزمایشگاه ، مقاله ، تحقیق ، پروژه و پایان نامه های کلیه رشته های دانشگاهی

فایل بای | FileBuy

مرجع خرید و دانلود گزارش کار آموزی ، گزارشکار آزمایشگاه ، مقاله ، تحقیق ، پروژه و پایان نامه های کلیه رشته های دانشگاهی

خلاصه کتاب اوضاع در آخر الزمان

خلاصه کتاب اوضاع در آخر الزمان در 16 صفحه ورد قابل ویرایش
دسته بندی علوم انسانی
بازدید ها 1
فرمت فایل doc
حجم فایل 80 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 16
خلاصه کتاب اوضاع در آخر الزمان

فروشنده فایل

کد کاربری 6017
کاربر

خلاصه کتاب اوضاع در آخر الزمان در 16 صفحه ورد قابل ویرایش

فهرست مطالب

ضرورت ظهور و حقیقت داشتن آخر الزمان

انکار ظهور حضرت مهدی (ع) کفر است

درانتظار رؤیت امام زمان )ع(

درانتظار ظهور امام زمان )ع(

شعیه واقعی منتظر ظهور

نشانه های ظهور

زوال های سنت خوب در آخرالزمان

افزایش نفرت عمومی درمیان مردم آخرالزمان

رواج بی دینی درآخرالزمان

سستی اعتقاد مردم در آخرالزمان

در آخرالزمان ظالمان برمردم حکومت می کنند

زیاد شدن سه پدیده شوم درمیان مردم آخرالزمان

رواج اعتیاد در آخرالزمان

مردم در آخرالزمان

رواج مدهای پیاپی در آخرالزمان

عجایب در آخرالزمان

وضع نامطلوب زن ها در آخرالزمان

وضعیت نامطلوب برای اهل ایمان در آخرالزمان

تقارن ظهور با روز عاشورا

امنیت و آسایش دوباره برقرار خواهد شد.


ضرورت ظهور در حقیقت داشتن آخرالزمان :

پیامبر گرامی وائمه معصومین برحتمی بودن ظهور حضرت مهدی )ع( در آخرالزمان تأکید کرده و آن را بیان نموده اند.

احادیث کتابهای معبتر بسیاری نقل شده که خلاصه همه مطالب آن، این است که در آخرالزمان ستمگران و یاغیانی بی رحم به وجود می آیند و برجهان حکومت می کنند. پیامبر گرامی فرمودند: دنیا به پایان نمی رسد و این چنین نمی گذرد تا این که مردی از تبار من که نامش همنام من است ظهور کند و دنیا را پر از عدل وداد می کند. بنابراین ضرورت ظهور منجی عالم بشریت، واجب و ضروری است و هرکس به این فکر، اعتقاد ندارد در واقع ناآگاه است و یا آنکه آنقدر بی فکر و بی بند وبار است که به هیچ چیزی اهمیت نمی دهد و حاضر نیست که دراین باره فکر کند.

انکار ظهور حضرت مهدی )ع( کفر است :

مهدی )ع( حقیقتی است انکار ناپذیر و برهرفرد مسلمانی واجب است که به ظهور امام زمان )ع( معتقد باشد و همواره باید در انتظار ظهورش باشیم، و همین انتظار خود نشانه اعتقاد استوار ماست. پیامبر گرامی فرمودند: هرکه حضرت مهدی )ع( را تکذیب کند،به یقین بدانید که او کافر شده است. پس اکنون جایز نیست که ما نسبت به ظهور آن حضرت، سست اعتقاد باشیم و آن را انکار کنیم، چون تمام نشانه هایی که ائمه معصومین درباره آخرالزمان پیش بینی نموده اند، یکی پس از دیگری به وقوع می پیوندد و هرچه زمان بگذرد، واقعیت امر بیشتر ثابت و نمایان می شود.

اعتقاد به ظهور منجی بشریت از جانب خداوند، درتمام ادیان و اقوام به عنوان یک ضرورت حس می شود و هرچند که این اعتقادات گوناگون است ولی دراصل یک مطلب و یک موضوع و یک هدف را تداعی می کند.

درانتظار رؤیت امام زمان :

امام صادق )ع( در باره آن هایی که همواره منتظر ظهور امام زمان بودند ولی اجل به آن ها مهلت نداد می فرماید: هرکس که از شما بمیرد و درانتظار دیدن امام زمان بود، همانند کسی است که درسپاه حضرت قائم )ع( آماده برای انجام وظیفه است آن هایی که در آرزوی دیدن امام زمان هستند و مشتاق ظهورش می باشند حتماً خود را از هرلحاظ مهیا کرده اند و در تمام خوبی ها پیش قدم هستندتا این سعادت و لیاقت، نصیب آن ها شود. خداوند از دل های ما به خوبی آگاه است و می داند که این نیت های خیر با واقعیت، چقدر مطابقت دارد. انتظار ظهور و عشق دیدن مهدی )ع( همیشه برای خود و دیگران مایه دلگرمی است. و درانتظار امام زمان بودن، نشانه علاقه و عشق به آن حضرت است و درمقابل آن حضرت نیز به این گونه افراد، عنایت خاصی دارد.

درانتظار ظهورش باشیم :

اما صادق (ع) به شیعیان سفارش می کند که هر روز و هرشب، منتظر فرج امام زمان باشیم. انتظار فرج یعنی امید به گشایش کارها و راه نجات مردم است. انتظار فرج، یعنی آرزو داشتن برای نجات و رهائی همه مردم، واگر نیت خیر و دلسوزی برای مردم در دل ها باشد، این نشانه مهر و محبت افراد منتظر است. چون تنها کسی که می تواند جهان را از بحران روز افزون نجات دهد، اوست که ظهور می کند و دنیا را پر از عدل و داد می کند.

و درکل انتظار یعنی همراهی و همسوئی داشتن با امام زمان )ع( .

و شیعه واقعی، همواره منتظر فرج امام زمان است و درناملایمات دنیا و تمنای نفس، امتحان می شود تا از گرداب وسیع هوی و هوسها صحیح و سالم بیرون آید. و آنگاه معلوم می شود که او دراین امتحان بزرگ چه کرده است. ادعای شیعه بودن، آسان است ولی حقیقت داشتن این ادعا شرط است. شعیه حقیقی دراین دنیای بزرگ معلوم و ثابت می شود که چند درصد، درایمان خود استوار و ثابت قدم بوده است.

نشانه های منتظران ظهور :

سستی اعتقاد مردم در آخرالزمان :

سستی اعتقاد هم حد و حدودی دارد ولی امان از آن وقت که انسان به جائی برسد که هیچ اعتقادی نداشته باشد جز هوی و هوس.

در آخرالزمان مردم آنقدر بی اعتقاد و بی ایمان می شوند که دیگر کسی نام خدا را به زبان نمی آورد و تنها چیزی که رواج می یابد بی دینی است.

اگر امروز شل بجنبیم فردا و آینده دیر است چون با مشکلات وگسترش فساد بیشتری مواجه خواهیم شد آن وقت گناهش به گردن من و شما خواهد بود.

درآخر الزمان ظالمان برمردم حکومت می کنند:

در حالی که رسم است که حاکمان و زمامداران برای اداره کردن مردم، وظیفه خدمت و رسیدگی دارند ولی در آخر الزمان کاربرعکس می شود و آن ها تا آنجا که می‌توانند عرصه را برمردم، تلخ و ناگوار می کنند.

یکی از فرامین اصلی صهیونیزم این است که تمامی آداب و رسوم و فضائل اخلاقی مردم تمام ادیان و به خصوص اسلام و مسیحیت را لوث کنند تا از این راه به اهداف پلید خود برسند و متأسفانه تا کنون توانسته اند که بیشتر نقشه های خود را عملی کنند.

زیاد شدن سه پدیده شوم درمیان مردم آخرالزمان

یکی از نتایج حاصل از اوضاع دوره آخرالزمان به وجود آمدن اوضاع ناخواسته ای است که زن و مرد و کوچک و بزرگ را گرفتار مشکلات روحی و جسمی و درد و رنجهای گوناگونی می کند و درسخنی از امام صادق نقل شده که پیامبرگرامی فرمودند: از نشانه و علائم آخرالزمان زیاد شدن مرگهای سکته و مرضهای میکروبی است و فساد و فحشا دامنگیر مردم خواهد شد و مردم سست اعتقاد از روی هوی و هوس و بی بند و باری، معصیت و گناه آنها افزایش می یابد.

اسلام آئین الهی است که با فطرت انسان سازگار است و سلامت جسمی و روحی اورا درتمام زمنیه ها تضمین می کند و خوشبختی یک جامعه، درگرو پای بند بودن مردم به تمام موازین و فضایل اخلاقی است.

رواج اعتیاد در آخرالزمان :

یکی از بلایایی که در زمان ما رواج دارد اعتیاد است که خیلی ها گرفتار آن شده اند اعتیاد، انسان را از خود بی خود می کند و مدتی کوتاه، معتاد را آرامش می دهد که البته این آرامش واقعی نیست.

ازپیامبر گرامی نقل شده که فرمودند: بر امت من زمانی فرا می رسد که مردم چیزی را مصرف می کنند که نام آن بنگ است و بدانید که من از آن بیزارم. بنگ، آدمی را گیج می کند و بی اختیار، فاقد عقل و شعور می شود و با مرور زمان و تکرار مصرف آن، اثر شدیدی برعقل انسان به جای می گذارد.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.