فایل بای | FileBuy

مرجع خرید و دانلود گزارش کار آموزی ، گزارشکار آزمایشگاه ، مقاله ، تحقیق ، پروژه و پایان نامه های کلیه رشته های دانشگاهی

فایل بای | FileBuy

مرجع خرید و دانلود گزارش کار آموزی ، گزارشکار آزمایشگاه ، مقاله ، تحقیق ، پروژه و پایان نامه های کلیه رشته های دانشگاهی

پاورپوینت باغهای صخره‌ای و کاربرد آن در معمـاری فضای سبز

پاورپوینت باغهای صخره‌ای و کاربرد آن در معمـاری فضـای سبـز در 53 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx
دسته بندی معماری
بازدید ها 0
فرمت فایل pptx
حجم فایل 1703 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 53
پاورپوینت باغهای صخره‌ای و کاربرد آن در معمـاری فضای سبز

فروشنده فایل

کد کاربری 7466
کاربر

پاورپوینت باغهای صخره‌ای و کاربرد آن در معمـاری فضـای سبـز در 53 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx


مقدمه:


درک طبیعت توسط انسان درکی غریزی و درونی است. آلودگی فزاینده انسان امروز به زندگی در فضاهای محدود و نازیبای شهری، اگر نگوئیم احساس آدمی را نسبت به جلوه‌های طبیعی از بین می‌برد، حداقل تا حد زیادی می‌تواند آن را ضعیف سازد.

عشق به طبیعت و پرورش گیاهان و احداث باغ در ایران پدیده‌ای است که از لحظه‌ای که مردم وارد تمدن کشاورزی شده‌اند با آنان همراه بوده و ریشه در اندیشه و فرهنگ این مرز و بوم دارد. از این روست که مردمان این سرزمین علیرغم هجوم جلوه‌های نامطلوب زندگی ماشینی هنوز دل از طبیعت برنکنده‌اند و همواره جایگاهی خجسته به آن بخشیده‌اند.

باغ، کوشش و تلاش انسان خلاق برای ایجاد فضاهای زیبا و بارور و الگویی نمادین از طبیعت است. باغ باز ساختن گوشه‌ای از طبیعت است در جایی که زندگی می‌کنیم.

طبیعت ایران سرشار تنوع و گوناگونی است: از سبزنای جنگلها تا آبی رنگ دریا و از چشم اندازهای بی‌کرانة کویر تا غرور سر برآسمان کشیدة کوهستانها در این تنوع بی‌پایان همواره چهار جلوة پایدار رخ می‌نمایند. آب، خاک، سنگ و گیاه، انسان نیز برای دعوت طبیعت به زیستگاهش ناگزیر به استفاده از همین چهارعنصر است، و تنها با درک عمیق جلوه‌های طبیعی است که خواهد توانست الگوی کاملی از آن را بازسازی کند.

باغهای صخره‌ای نمودی از تلاش انسان در جهت بازساختن هرچه کاملتر ساختاریهای مناطق کوهستانی در سطحی کوچکتر است. در این فضاها سنگ و گیاه عناصر غالب چشم‌اندازند و در ترکیب با هم فضاهای طبیعی را القا می‌کنند.

اغلب مردم زیبایی را تشخیص می‌دهند و بین فضاهای نامتعادل و یا زیبا و آرام‌بخش تفاوت می‌گذارند. با این وجود تاکنون در کشورمان کمتر به مبانی علمی معماری فضاهای سبز توجه شده است.

این مختصر کوششی است جهت معرفی یکی از جنبه‌های طراحی فضاهای سبز، یعنی باغهای صخره‌ای


پاورپوینت ترمیم و مقاوم سازی ساختمان

پاورپوینت 34 اسلادی و قابل ویرایش یا موضوع ترمیم و مقاوم سازی ساختمان
دسته بندی پاورپوینت
بازدید ها 0
فرمت فایل ppt
حجم فایل 5632 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 34
پاورپوینت ترمیم و مقاوم سازی ساختمان

فروشنده فایل

کد کاربری 5979
کاربر

فهرست مطالب:

مقاوم سازی ساختمان های فلزی موجود با کاهش مقطع بال(مقدمه، روند طراحی اتصال RBS، آزمایشات صورت پذیرفته، مدلسازی اتصال، نتایج بدست آمده از تحلیل، •بحث و نتیجه گیری، )

مقاوم سازی خمشی تیرهای بتن مسلح مقاومت بالا توسط ورقهای ورق های FRP (حاوی 31 نکته مهم در این زمینه)


پاورپوینت بررسی بسته بندی گوشت

پاورپوینت بررسی بسته بندی گوشت در 23اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx
دسته بندی صنایع غذایی
بازدید ها 0
فرمت فایل pptx
حجم فایل 535 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 23
پاورپوینت بررسی بسته بندی گوشت

فروشنده فایل

کد کاربری 7466
کاربر

پاورپوینت بررسی بسته بندی گوشت در 23اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx

گوشت


اصطلاح گوشت اساساً به عضله اسکلتی و چربی چسبیده بدست آمده از حیوانات تازه ذبح شده اشاره دارد . اگرچه سایر بخشها شامل اندامهای درونی برای مصرف انشان مفید هستند ، همچنین به عنوان گوشت مورد بررسی قرار میگیرند. صرفنظر از عضله اسکلتی گوشت شامل عضله های قلب عضله های صاف ملحال ، غدد لنفاوی ، اپیدرمیز،روده ها میباشد .

بافت عضله شامل 75% رطوبت ، 22% مایع نیتروژنی ، چربی 15.2% مواد معدنی و 1% از برخی کربوهیدراتها 0.02-0.05% است . مایع نیتروژنی اساساً پروتین هستند که به 3 گروه پروتین های قابل انقباض که در محلول نمک قابل کشش هستند، پروتین های قابل حل در آب و پروتین های غیر قابل حل در آب ، تشکیلات قابل انقباض شامل مقدار اصلی از پروتین ها و حاوی موسین ، استین ، ترومبوسین و تروپنین است . پروتین های قابل حل شامل میو گلبین ، هموگلبین و آنزیمها هستند و سومی پروتین های (کلاژن و الستین) هستند از بافت ارتباطی و اعضا لیپو پروتین ها سایر مایع نیتروژنی حاوی اسیدهای آمینو،پپتیدها،آمین ها ، گوانیدها،پورینها،پیر یمیدنها و ترکیبات آمونیومی هستند .

بافت گلوکژن عضلات با توجه به سن فرق می کند و شرایط حیوان در سبک از ذبح فرق میکند قند فقط 1.% از حجم را تشکیل می دهد اسید لاکتیک،اسیدگیلیکو و اسید سیسن همچنین در عضلات موجود است بافت عضله از نظر ویتامینی از لحاظ یتامین،ریبو فلاوین،نیکتو نامید ، پیرید و کسین ، اسید نپوتیک ، بیوتین ، یانوکوبالام و مواد معدنی از قبیل پتاسیم ، سدیم ، منیزیم ، کلسیم ، آهن – روی ، فسفر و کلراید غنی هست . رنگ قرمز گوشت بخاطر میوگلوبین بوده و گوشت بخاطر نیتراتها بصورت صورتی برای مدت مدیدی باقی می ماند .


پاورپوینت بررسی مزیت نسبی صادراتی صنایع غذایی

پاورپوینت بررسی مزیت نسبی صادراتی صنایع غذایی در 30 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx
دسته بندی صنایع غذایی
بازدید ها 1
فرمت فایل pptx
حجم فایل 1112 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 30
پاورپوینت بررسی مزیت نسبی صادراتی صنایع غذایی

فروشنده فایل

کد کاربری 7466
کاربر

پاورپوینت بررسی مزیت نسبی صادراتی صنایع غذایی در 30 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx



فرض تحقیق:


ایران در تولید و صادرات اقلام گروه صنایع غذایی دارای مزیت نسبی است.

هدف تحقیق:


شناسایی و تعیین مزیت نسبی در گروه صنایع غذایی (کالاهای منتخب) و بررسی عملکرد صادراتی آن طی چند سال اخیر

روش تحقیق:


در این تحقیق از روش کاربردی مزیت نسبی آشکار شده که اولین بار توسط بالاسا ارائه شده استفاده شده است


نظریات مزیت نسبی در زمینه تجارت بین الملل


آدام اسمیت: توجیه اقتصادی تجارت را بر مبنای اصل تقسیم کار و تخصص بنیان نهاد.

دیوید ریکاردو: مزیت نسبی را در چهار چوب نظریه ارزش- کار ارائه کرد.

هابرلر: مزیت نسبی را بر اساس نظریه هزینه فرصت تشریح کرد.

هکشر اهلین: این نظریه بر اختلاف میان موجودی عوامل و شدت کاربرد عوامل استوار است.

لیندر: این نظریه درباره تجارت کالا در دو کشور بدون در نظر گرفتن مسیر تجارت بحث می کند.


تمایز میان مزیت نسبی از لحاظ نظری و کاربردی و عوامل موثر بر آن


مفهوم نظریه مزیت نسبی از لحاظ نظری

مفهوم نظریه مزیت نسبی از لحاظ کاربردی

عوامل تعیین کننده مزیت نسبی


معیار مزیت نسبی آشکار شده

شاخص لیزنر

شاخص بالاسا

شاخص تکامل یافته بالاسا

شاخص مدرن ( RCA)


پاورپوینت بسته بندی اتمسفر اصلاح شده

پاورپوینت بسته بندی اتمسفر اصلاح شده در 46 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx
دسته بندی کشاورزی و زراعت
بازدید ها 0
فرمت فایل pptx
حجم فایل 510 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 46
پاورپوینت بسته بندی اتمسفر اصلاح شده

فروشنده فایل

کد کاربری 7466
کاربر

پاورپوینت بسته بندی اتمسفر اصلاح شده در 46 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx


مقدمه


حفاظت از مواد غذایی از زمان تولید تا هنگام مصرف امر بسیار مهمی است. عواملی بسیاری باعث از بین رفتن ارزش مواد غذایی می شوند که از مهمترین آنها می توان به فساد میکروبی، تغییر ساختار مولکولی، از دست دادن برخی خواص مهم مانند ویتامین و ... اشاره کرد. معمولاً عواملی که باعث رشد میکرواوگانیسمها در یک محصول بعد از تولید می شوند عبارتند از:
1- سطح پایین بهداشت در فرآیند تولید
2- تاخیر بین تولید و بسته بندی
3- دما انبارش
4- نوع ماده بسته بندی
5- حجم گاز آزاد درون بسته بندی
6- نوع و ترکیبات گازهای درون بسته بندی
7- درصد اکسیژن


ساده ترین روش برای محافظت از مواد غذایی بسته بندی آن است. معمولاً بسته بندی از مواد غذایی در مقابل نفوذ عوامل خارجی و همچنین فرار خواص داخلی آن محافظت می نماید. وجود هوا درون بسته می تواند باعث فساد ماده داخل آن شود. به این لحاظ تخلیه هوا و یا تزریق گازهای بی اثر درون بسته ماده غذایی راه حل مناسبی برای مقابله با رشد باکتری ها بدون از دست رفتن خواص، تازگی و شادابی محصول است.

عمدتاً در ایران از بسته بندی معمولی یا روش تخلیه هوا (Vacuum Packaging) استفاده می شود. ولی در چند سال اخیر با توجه به پیشرفت روشهای بسته بندی و استفاده از شیوه های نوین و مطابق با استانداردهای جهانی استفاده از اتمسفر اصلاح شده رو به گسترش است.