دسته بندی | برنامه نویسی |
بازدید ها | 1 |
فرمت فایل | zip |
حجم فایل | 10783 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 3 |
سورس رینگتون بالیود
دسته بندی | روانشناسی و علوم تربیتی |
بازدید ها | 2 |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 703 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 43 |
سلام تمامی راه ها و روش های قانون جذب را برایتان توضیح داده ام نگران نفهمیدن درست انها نباشید چراکه با مثال همه را برایتان شرح داده ام و اگر مشکلی داشتید ایدی شخصی ام را برایتان در پاور پوینت قرار داده ام ....با به کار بردن تمام روش هایی که گفته شده میتوانید تغییرات را در عرض یک هفته و نهایتا دوهفته به خوبی احساس کنید...با امید رضایت شما هموطن عزیز و گرامی..
دسته بندی | کامپیوتر و IT |
بازدید ها | 1 |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 3236 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 97 |
پاورپوینت بررسی میکرو کنترلر پیک در 97 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
اگر همه اجزای فوق را در یک بسته جمع کنیم میکروکنترلر خواهیم داشت.
به عبارتی میکرو کنترلر،میکروپروسسوری است که قابلیت ها و تواناییهای دیگری به ان اضافه شده است.
از جمله:
1-مقداری حافظه RAM
2-حافظه ROM
3-تعدادی پورت ورودی و خروجی
4-تعدادی شمارنده و TIMER
5-پورت سریال
6-و.......
انواع حافظه در پیک
1-برنامه ( ذخیره دستورات )
2-داده ها ( ذخیره موقت داده ها )
حافظه های برنامه
1- حافظه ROM : در کارخانه سازنده پر می شود و با قطع منبع تغذیه پاک نمی شود .برای نشان دادن از علامت اختصاری CR استفاده می کنند .
2-حافظه PROM : یک بار توسط ما پر میشود و بارها خوانده می شود . برای نشان دادن از علامت اختصاری C یا CE استفاده می کنند .
این حافظه را OTP نیز گویند One Time Programming
3-حافظه EPROM : در صورت نیاز با نور ماورالبنفش پاک می شود . برای نشان دادن از علامت اختصاری JW استفاده می کنند .
4-حافظه FLASH : در صورت نیاز با ولتاژ پاک می شود و پر می شود . برای نشان دادن از علامت اختصاری F استفاده می کنند .
هر چهار حافظه برنامه با قطع منبع تغذیه از آنها پاک نمی شوند .
حافظه های داده
1-حافظه RAM :بیشترین ظرفیت حافظه برای FLASH و کمترین آن برای RAM می باشد .
2-حافظه EEPROM :همان حافظه FLASH با کمی تفاوت . برای تغییر برنامه FLASH باید آنرا پاک و دوباره
برنامه نویسی کرد ولی EEPROM را می توان پشت سرهم برنامه نویسی کرد (بایت به بایت)
دسته بندی | کارآفرینی |
بازدید ها | 1 |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 111 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 22 |
پاورپوینت کارگاه صنایع چوبی کاج در 22 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
کارگاه صنایع چوبی کاج
تاریخچه:
صنایع چوبی کاج که نمایشگاه ان واقع دراستان اردبیل میدان قیام بطرف دروازه مشکین
وکارگاه ان درشام اسبی می باشد یک کارگاه نوپا می باشد وقدمت ان به پنج سال می رسد
که با اندیشه دوجوان فارغ التحصیل یکی درمدیریت ودیگری درعمران شروع به کار
کرده است.
اهداف ومشکلات:
هدف کاج تولیدات صنایع چوبی باکیفیت عالی وبا نازلترین قیمت وکمترین سود ممکن اما باتولیدات
انبوه می باشد وبادایرکردن یک نمایشگاه دراستان اردبیل باحذف دلالی وبه صورت عرضه مستقیم
محصولات اماده ارائه خدمت به همشهریان عزیزمی باشد وازاین لحاظ حائزاهمیت میباشدومشکلات
عدیده ای که وجودداردمشکلات بازار-مشکلات مواداولیه که ازقیمت ثابت برخوردار نمی باشد و
مشکلات بازارشامل نحوه تجارت که مربوط به چک می باشد.
مجوزها :
مجوزها مربوط به مهارتهای فنی و حرفه ای می باشد که شامل مهارت فنی
حرفه ای نجاری-نقاشی و پروانه کسب مغازه وغیره می باشد.
دسته بندی | کشاورزی و زراعت |
بازدید ها | 1 |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 119 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 23 |
پاورپوینت روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز در 23 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
مقدمه :
فروکتوز یک مونو ساکارید می باشد که به دو شکل کریستالی و شربت در محصولات غذایی کاربرد دارد ،
این قند بصورت طبیعی و به وفور در میوه ها یافت می شود و به مقدار کمتری در سبزیجات غده ای مانند پیاز و سیب زمینی وجود دارد ،
میوه ها سرشار از منابع مونو و دی ساکارید می باشند به طور مثال :
انجیر : بیش از 48.5% ساکارز و انجیر خشک :30.9% فروکتوز و 42% گلوکز دارد ،
فروکتوز
فروکتوز بر خلاف گلوکز و قندهای مشابه مانند مانوز و گالاکتوز یک ترکیب کتونی است ،
نام قدمی آن لوولوز است که متناظر با استفاده از دکستروز برای گلوکز بوده است،
فروکتوز یک ماده هیکروسکوپ ( آب دوست ) است که به راحتی به حالت کریستالی در نمی آید ،
در دمای 20 درجه 78 گرم از فروکتوز در 100 میلی لیتر آب در مقایسه با 65 گرم ساکارز و 20 گرم لاکتوز حل می شود ،
شکل هیدرات کریستالی نسبت به شکل انیدرید کریستالی قابلیت انحلال کمتری دارد ،
همچنین این قند به عنوان یک قند کاهنده در واکنش میلارد نقش عمده ای دارد ،
خصوصیات حسی
فروکتوز شیرین تر از ساکارز می باشد ،
این تفاوت در شیرینی مربوط به پیوندهای هیدروژنی بین مولکولی است که در فروکتوز به علت مساعد بودن شرایط برای تشکیل این پیوند شیرینی افزایش می یابد ،