فایل بای | FileBuy

مرجع خرید و دانلود گزارش کار آموزی ، گزارشکار آزمایشگاه ، مقاله ، تحقیق ، پروژه و پایان نامه های کلیه رشته های دانشگاهی

فایل بای | FileBuy

مرجع خرید و دانلود گزارش کار آموزی ، گزارشکار آزمایشگاه ، مقاله ، تحقیق ، پروژه و پایان نامه های کلیه رشته های دانشگاهی

دانلود بسته بندی ماهی و فرآورده های دریایی با آتمسفر تغییر یافته 18 ص

دانلود بسته بندی ماهی و فرآورده‌های دریایی با آتمسفر تغییر یافته 18 ص تحقیق بسته بندی ماهی و فرآورده‌های دریایی با آتمسفر تغییر یافته 18 ص مقاله بسته بندی ماهی و فرآورده‌های دریایی با آتمسفر تغییر یافته 18 ص بسته بندی ماهی و فرآورده‌های دریایی با آتمسفر تغییر یافته 18 ص
دسته بندی شیلات
فرمت فایل zip
حجم فایل 41 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 28
دانلود بسته بندی ماهی و فرآورده های دریایی با آتمسفر تغییر یافته 18 ص

فروشنده فایل

کد کاربری 4558

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : 28 صفحه

بسته بندی ماهی و فرآورده‌های دریایی با آتمسفر تغییر یافته بی.
جی.
اسکورا مسایل فرآورده های دریایی(ماهی آب شیرین و آب شور، نرم تنان و سخت پوستان) که بعنوان غذا استفاده می شوند فوق العاده فساد پذیر هستند.
معمولاً فرآورده های دریایی تازه صید شده در طبیعت آلوده به میکرب هستند.
بطور سنتی آب دریا یا آب نمک یخ زده یا سرد شده برای به تأخیر انداختن شروع فساد میکربی محصولات دریایی استفاده می‌شود.
در این فصل نتایج تحقیقات منتشر شده دربارة استفاده از آتمسفر تغییر یافته و یا کنترل شده به منظور افزایش عمر نگهداری فرآورده های دریایی که در دمای پایین نگهداری می شوند، بررسی خواهد شد.
نگرانی های مربوط به قابلیت رشد میکرو ارگانیسم سرماپرور کلستریدیون بوتولینوم، انواع B و E و تولید سم در محصولات دریایی بسته بندی شده با آتمسفر تغییر یافته بوسیله آن نیز بحث خواهد شد.
پیشرفتهای گذشته و حال بمنظور تشریح فواید بالقوه بسته بندی فرآورده های دریایی با آتمسفر تغییر یافته، گزارشهای علمی موجود در مورد ماهی های طبیعی و پرورشی، نرم تنان و سخت پوستان بررسی خواهد شد.
تا حدود سال 1981، گزارشات مربوط به مزایای نگهداری فرآورده های دریایی به روش بسته بندی با آتمسفر تغییر یافته در بررسی های انجام شده توسط براون و پارکین (Brown& Parkin) و ویل هلم (Wilhelm) تشریح گردیده است.
بیشتر مطالعات اخیر را نیز جنی جرجیس، اسمیت و اسکورا (Skura) انجام داده اند.
اخیراً راهبردهای استفاده شده در استرالیا در توسعة روشهای بسته بندی با آتمسفر تغییر یافته برای افزایش زمان نگهداری محصولات دریایی بوسیله برمنر و استاتام (Statham &Bremner) و قبل از آن توسط استاتام گزارش شده است.
ماهی قزل آلا زمان نگهداری ماهی قزل آلای پرورشی (Salmo gairdneri) در آتمسفر با 80 درصد  و 20 درصد  دو برابر شد.
ماهی قزل الای نگهداری شده در آتمسفر معمولی در 12 روز فاسد گردید در حالیکه با بسته بندی با آتمسفر تغییر یافته در  پس از 14 روز هنوز از کیفیت خیلی خوبی برخوردار بود و بعد از 20 روز کیفیت آن نسبتاً خوب باقی ماند.
ماهی خام بعد از 25 روز نگهداری در بسته بندی با آتمسفر تغییر یافته و دمای تقریباً قابل قبول بود اما بعد از پخت توسط اعضاء پانل با کیفیت خوبی ارزیابی شد.
استفاده از سوربات پتاسیم 3/2 درصد قبل از بسته بندی با آتمسفر تغییر یافته، زمان ماندگاری ماهی را افزایش نداد.
زمان نگهداری آن بعد از آتمسفر تغییر یافته در  حدود یک هفته بود.
در مطالعه دیگری ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی که تحت خلاء یا  بسته بندی شده بود، مقدار اکسیداسیون چربی کمتری نسبت به ماهی نگهداری شده با هوای معمولی در 1 الی  نشان داد.
در مقایسة روشهای بسته بندی با خلاء، نگهداری با هوای معمولی و بسته بندی با آتمسفر تغییر یافته با  زیاد، بازدارنده‌ترین آنها در جلوگیری از اکسیداسیون چربی، بسته بندی با آتمسفر تغییر یافته بود اما بیشتر از همه باعث افت میزان کاروتنوئید گردید.
عطر و طعم ماهی قزل الای پخته و بسته بندی شده با خلاء بهتر از ماهی بسته بندی شده با  بود.
ماهی قزل آلای پروشی تولید شده در انگلستان و بسته بندی شده در خلاء از زمان ماندگار


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.